Esteu aquí

La 16a edició de Petits Contes se centra en els orígens geogràfics i culturals de les famílies 

Les històries de l’alumnat de les escoles Bernat Metge i Mare de Déu del Carme ja es poden consultar a la Plataforma web

divendres, 24 abril, 2020 - 12:00

Aquesta setmana, tot i la situació excepcional que estem vivint, el projecte Petits Contes on participen les escoles Bernat Metge i el Col·legi Mare de déu del Carme, arriba a la seva fase final. Degut a la crisi del coronavirus la cloenda que estava prevista al Teatre Modern s’ha hagut de cancel·lar, però les històries s'han publicat a la plataforma web

Al llarg del curs, s’ha treballat amb el professorat en un entorn d’aprenentatge en el que s’ha treballat la temàtica dels orígens familiars, com a eina per a poder vincular i treballar amb les famílies de l’alumnat. També s’han abordat els nous formats narratius, les narratives no lineals i les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per a innovar a l’hora de presentar les històries. Aquest any les històries estan en format text, dibuix, imatge digital, còmic, audiovisual i presentació amb text i fotografies. 

Avui divendres, el dia oficial de la cloenda del projecte, es pot visitar l’edició d’enguany de la plataforma web on es poden veure, consultar i llegir totes les històries, generades en diversos formats i que han treballat els alumnes durant el curs amb el suport de les seves famílies i d’entitats com el de les Dones Sàvies de Sant Cosme.

A més, durant la setmana s'han compartit a les xarxes socials del Centre Cívic Jardins de la Pau (Facebook i Instagram) imatges i vídeos del procés de creació i desenvolupament del projecte, el qual s'emmarca dintre del programa municipal IntersECCions.

Compartir

Noticies relacionades

PAU a l'Institut Salvador Dalí

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

Avui acaben les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que tenen entre les seves seus l’Institut Salvador Dalí del Prat

En el cas del Prat, l'Institut Salvador Dalí ha estat la seu de les proves...
opera_la_boheme_2012

dimecres, 8 juliol, 2020 - 12:00

El Cèntric reprèn algunes activitats presencials

La projecció a la fresca de l’òpera "La Bohème" és la primera proposta...

dimarts, 7 juliol, 2020 - 12:00

Les propostes culturals presencials tornen a Jardins de la Pau

El centre cívic recupera l’atenció presencial i acollirà diverses activitats...