Esteu aquí

La 16a edició de Petits Contes se centra en els orígens geogràfics i culturals de les famílies 

Les històries de l’alumnat de les escoles Bernat Metge i Mare de Déu del Carme ja es poden consultar a la Plataforma web

divendres, 24 abril, 2020 - 12:00

Aquesta setmana, tot i la situació excepcional que estem vivint, el projecte Petits Contes on participen les escoles Bernat Metge i el Col·legi Mare de déu del Carme, arriba a la seva fase final. Degut a la crisi del coronavirus la cloenda que estava prevista al Teatre Modern s’ha hagut de cancel·lar, però les històries s'han publicat a la plataforma web

Al llarg del curs, s’ha treballat amb el professorat en un entorn d’aprenentatge en el que s’ha treballat la temàtica dels orígens familiars, com a eina per a poder vincular i treballar amb les famílies de l’alumnat. També s’han abordat els nous formats narratius, les narratives no lineals i les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per a innovar a l’hora de presentar les històries. Aquest any les històries estan en format text, dibuix, imatge digital, còmic, audiovisual i presentació amb text i fotografies. 

Avui divendres, el dia oficial de la cloenda del projecte, es pot visitar l’edició d’enguany de la plataforma web on es poden veure, consultar i llegir totes les històries, generades en diversos formats i que han treballat els alumnes durant el curs amb el suport de les seves famílies i d’entitats com el de les Dones Sàvies de Sant Cosme.

A més, durant la setmana s'han compartit a les xarxes socials del Centre Cívic Jardins de la Pau (Facebook i Instagram) imatges i vídeos del procés de creació i desenvolupament del projecte, el qual s'emmarca dintre del programa municipal IntersECCions.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 22 octubre, 2020 - 16:00

Entorns d'aprenentatge: espais compartits on reflexionar, crear, formar-se i inspirar-se

Professionals de l'educació i la cultura i persones vinculades a entitats de...
L'Hora del conte torna a la biblioteca

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:00

L’hora del conte torna a la Biblioteca

El plaer d'escoltar històries i aprendre

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els centres cívics apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre