Esteu aquí

Joves "influencers" promouen l'ocupació juvenil en el sector industrial

L'Ajuntament del Prat se suma a la campanya #ChallengeIndustria que es fa a través d'Instagram

divendres, 14 juny, 2019 - 11:00

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat s'ha sumat a la campanya #ChallengeIndustria de la Diputació de Barcelona per fomentar l'ocupació juvenil en el sector industrial, en el marc del Projecte OIL.

Actualment, Instagram és la xarxa social més utilitzada entre el jovent. Per això la participació de joves influencers en els vídeos per trasmetre missatges són útils perquè tenen capacitat de mobilitzar i crear reaccions a altres usuaris.

Les noies i els nois solen tenir una visió molt limitada de les professions dels estudis de Formació Professional, cosa que els limita l’oportunitat d’imaginar-se com a professionals en el futur. Per això es grava un vídeo que desperti la curiositat per la indústria i estimuli les vocacions en ocupacions dins del sector.

Sector molt masculinitzat

El sector industrial està molt masculinitzat, però representa grans oportunitats laborals, perquè és on els sous són més alts, on hi ha més estabilitat laboral, on els drets laborals estan més reconeguts i on s’innova més en termes de tecnologia aplicada. Les noves tecnologies permeten una gran oportunitat per aconseguir atreure més dones cap a la indústria.

Vídeo 

Tot seguit podeu veure un vídeo on una jove youtuber, Alex Gibert, fa de tècnica d’instal·lacions de fred i calor a l’empresa pratenca SAT Remolar S.L. Al final del vídeo, la jove nomina a una altra influencer perquè accepti el repte i faci un nou vídeo en una empesa diferent.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:45

El Prat acull una jornada sobre les restriccions de circulació a partir de l'1 de gener

En el marc de la jornada anual sobre logística adreçada al teixit empresarial...

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:30

Nova edició del Quinto Tapa Pota Blava

Del 10 al 27 d'octubre

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors...