Esteu aquí

Joves "influencers" promouen l'ocupació juvenil en el sector industrial

L'Ajuntament del Prat se suma a la campanya #ChallengeIndustria que es fa a través d'Instagram

divendres, 14 juny, 2019 - 11:00

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat s'ha sumat a la campanya #ChallengeIndustria de la Diputació de Barcelona per fomentar l'ocupació juvenil en el sector industrial, en el marc del Projecte OIL.

Actualment, Instagram és la xarxa social més utilitzada entre el jovent. Per això la participació de joves influencers en els vídeos per trasmetre missatges són útils perquè tenen capacitat de mobilitzar i crear reaccions a altres usuaris.

Les noies i els nois solen tenir una visió molt limitada de les professions dels estudis de Formació Professional, cosa que els limita l’oportunitat d’imaginar-se com a professionals en el futur. Per això es grava un vídeo que desperti la curiositat per la indústria i estimuli les vocacions en ocupacions dins del sector.

Sector molt masculinitzat

El sector industrial està molt masculinitzat, però representa grans oportunitats laborals, perquè és on els sous són més alts, on hi ha més estabilitat laboral, on els drets laborals estan més reconeguts i on s’innova més en termes de tecnologia aplicada. Les noves tecnologies permeten una gran oportunitat per aconseguir atreure més dones cap a la indústria.

Vídeo 

Tot seguit podeu veure un vídeo on una jove youtuber, Alex Gibert, fa de tècnica d’instal·lacions de fred i calor a l’empresa pratenca SAT Remolar S.L. Al final del vídeo, la jove nomina a una altra influencer perquè accepti el repte i faci un nou vídeo en una empesa diferent.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 08:45

L'alcalde Mijoler aborda amb responsables de bars i restaurants del Prat la situació del sector

L'Ajuntament fa mesos que està prenent mesures per recolzar el comerç local,...

divendres, 16 octubre, 2020 - 14:30

Tornen les reduccions d'aforament i els controls d'accés als mercats Municipal, de Pagès i setmanal

Les botigues a l'abast han d’avançar el tancament a les 21 h

dimarts, 13 octubre, 2020 - 12:00

Alumnes de 2n d’Administració de l’Institut Les Salines participen en dos seminaris sobre creació d’empreses

Aquests seminaris són un dels serveis que ofereix l'Àrea de Desenvolupament...