Esteu aquí

Jornades Extremenyes

dilluns, 1 juliol, 2002 - 02:00

El Parc Nou del Prat va acollir els dies 14, 15 i 16 de juny les Jornades Extremenyes a Catalunya 2002. Milers de persones d'origen extremeny van arribar des de diversos indrets de Catalunya per participar en aquesta gran festa, que se celebrà per tercer any a El Prat, una ciutat amb molts habitants d'origen extremeny. Les Jornades, organitzades per la Federació d'Associacions Extremenyes a Catalunya, van comptar amb activitats com la degustació de productes extremenys, una fira comercial, jocs populars, la recreació d'un mercat del segle XVI, actuacions musicals i humorístiques, etc.

Cal destacar la representació teatral d'El alcalde de Zalamea, amb la participació de més de cent persones; la candilada (ball tradicional), i el guisat popular de la prova del porc, per a 5.000 persones.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...