Esteu aquí

Jornada tècnica sobre el pollastre del Prat

Organitzada per la fundació Laboratori de Cuina.

divendres, 9 desembre, 2005 - 10:00

Dilluns, dia 12 de desembre, se celebra, com ja es va fer l'any passat, una jornada tècnica adreçada als professionals i estudiosos del sector agroalimentari (avicultors, cuiners, gastrònoms, industrials, formadors, estudiants...).

La jornada es titula "Pollastre de la Raça Prat, cassola de qualitat", i l'organitza la fundació Laboratori de Cuina, amb la col·laboració l'Ajuntament del Prat, de l'Escola Superior d'Agricultura de la UPC i del Consell Regulador de la IGP Raça Prat.

En el següent document (format Pdf) us podeu descarregar el programa de la jornada.

Compartir

Noticies relacionades

OIAC

dilluns, 28 juliol, 2025 - 12:15

Canvis d’horari als serveis municipals durant l’estiu

Amb l’arribada del mes d’agost, alguns serveis i equipaments municipals fan una pausa en la seva activitat habitual o passen a funcionar amb horaris especia...

divendres, 25 juliol, 2025 - 14:30

El Consell de l’FP avança en l’elaboració de propostes de noves titulacions per al curs 2026-2027

La Comissió de Planificació de l’Oferta acorda la metodologia de treball que...

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...