Esteu aquí

Jornada tècnica sobre el pollastre del Prat

Organitzada per la fundació Laboratori de Cuina.

divendres, 9 desembre, 2005 - 10:00

Dilluns, dia 12 de desembre, se celebra, com ja es va fer l'any passat, una jornada tècnica adreçada als professionals i estudiosos del sector agroalimentari (avicultors, cuiners, gastrònoms, industrials, formadors, estudiants...).

La jornada es titula "Pollastre de la Raça Prat, cassola de qualitat", i l'organitza la fundació Laboratori de Cuina, amb la col·laboració l'Ajuntament del Prat, de l'Escola Superior d'Agricultura de la UPC i del Consell Regulador de la IGP Raça Prat.

En el següent document (format Pdf) us podeu descarregar el programa de la jornada.

Compartir

Noticies relacionades

Fotografia del joc "Fes match amb els ODS" a la Mostra d'Entitats 2025

dimecres, 3 desembre, 2025 - 11:45

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible presents a la Fira Avícola

Dues noves accions per donar a conèixer les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

dilluns, 1 desembre, 2025 - 17:15

Simulador de realitat virtual i foto professional: dues experiències per impulsar el talent a la Fira Avícola

Tecnologia, ocupació i formació per impulsar les oportunitats professionals

dilluns, 1 desembre, 2025 - 14:45

Més de 80.000 persones visiten la 52a Fira Avícola

Els nous espais gastronòmics de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast han aplegat...