Esteu aquí

Jornada d'escoles d'arts amb la participació de L'Escola d'Arts en Viu

La Xarxa d'escoles municipals de música i arts de la Diputació organitza una jornada de coformació

La Xarxa d'escoles municipals de música i arts de la Diputació organitza una jornada de coformació

dimecres, 5 octubre, 2022 - 10:00

La Diputació de Barcelona, des del seu servei educatiu, impulsa diferents Xarxes de treball i intercanvi amb els municipis que tenen serveis educatius com les escoles bressol, les escoles d'adults, o les escoles de música i arts. En concret L'Escola d'Arts en Viu participa activament a la Xarxa d'Escoles Municipals de Música i Arts (XEMMA) i especialment a través del Grup de Treball de Centres Integrals de les Arts.

El passat dissabte 1 d'octubre la Xarxa va organitzar una jornada de coformació, dinamitzada per l'especialista en innovació pedagògica Begonya Folch, en la qual un total de 9 escoles municipals, que estan treballant amb mirada interdisciplinar, van intercanviar experiències i pràctiques artístiques.

Per part de L'Escola d'Arts en Viu es van presentar el programa de Sensibilització Artística i els espais de Confluències. El programa de Sensibilització Artística de L'Escola va dirigit a alumnat de 4 a 6 anys, i el desenovlupen, en format de tàndem de professores i professors, especialitses de música, dansa i teatre. Els espais de Confluències són assignatures que permeten conèxier altres disciplines per a l'alumnat que ja està cursant programes bàsics o d'aprofundiment, i destaquen sobretot els 3 projectes de creació, especialment l'Artefactes Escènics i el Pràctiques de Creació, que van dirigits a joves i compten amb la mediació d'artistes via L'Artesà.

Van participar a la jornada un total de 8 professores i professors de L'Escola d'Arts en Viu, representant les tres disciplines que s'ensenyen al centre: la dansa, el teatre i la música. La jornada es va dur a terme a l'EMA, l'escola municipal de les arts del municipi de Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès occidental.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 3 octubre, 2023 - 12:00

Iniciem un nou Cicle d'història: El Prat, del s. XVIII al XIX

Continuen les sessions dedicades a la història del Prat de la mà d...

dilluns, 2 octubre, 2023 - 16:00

La ciutadania valora positivament la Festa Major puntuant-la, majoritàriament, per sobre de set

Més de set-centes persones responen l’enquesta de valoració de la Festa Major

dilluns, 2 octubre, 2023 - 13:30

Explora el fons marí de la mà de dones científiques al cicle "Oceàniques" dins l'octubre Ada Lovelace

Aquest cicle tindrà lloc del 5 al 26 d’octubre al Centre Cívic Palmira Domènech