Esteu aquí

Jornada d'escoles d'arts amb la participació de L'Escola d'Arts en Viu

La Xarxa d'escoles municipals de música i arts de la Diputació organitza una jornada de coformació

La Xarxa d'escoles municipals de música i arts de la Diputació organitza una jornada de coformació

dimecres, 5 octubre, 2022 - 10:00

La Diputació de Barcelona, des del seu servei educatiu, impulsa diferents Xarxes de treball i intercanvi amb els municipis que tenen serveis educatius com les escoles bressol, les escoles d'adults, o les escoles de música i arts. En concret L'Escola d'Arts en Viu participa activament a la Xarxa d'Escoles Municipals de Música i Arts (XEMMA) i especialment a través del Grup de Treball de Centres Integrals de les Arts.

El passat dissabte 1 d'octubre la Xarxa va organitzar una jornada de coformació, dinamitzada per l'especialista en innovació pedagògica Begonya Folch, en la qual un total de 9 escoles municipals, que estan treballant amb mirada interdisciplinar, van intercanviar experiències i pràctiques artístiques.

Per part de L'Escola d'Arts en Viu es van presentar el programa de Sensibilització Artística i els espais de Confluències. El programa de Sensibilització Artística de L'Escola va dirigit a alumnat de 4 a 6 anys, i el desenovlupen, en format de tàndem de professores i professors, especialitses de música, dansa i teatre. Els espais de Confluències són assignatures que permeten conèxier altres disciplines per a l'alumnat que ja està cursant programes bàsics o d'aprofundiment, i destaquen sobretot els 3 projectes de creació, especialment l'Artefactes Escènics i el Pràctiques de Creació, que van dirigits a joves i compten amb la mediació d'artistes via L'Artesà.

Van participar a la jornada un total de 8 professores i professors de L'Escola d'Arts en Viu, representant les tres disciplines que s'ensenyen al centre: la dansa, el teatre i la música. La jornada es va dur a terme a l'EMA, l'escola municipal de les arts del municipi de Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès occidental.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...