Esteu aquí

Jornada de reflexió sobre el Projecte Educatiu Marc de les escoles bressol municipals

dimarts, 11 desembre, 2018 - 13:30

El 4 de desembre passat es va celebrar al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa una jornada de reflexió al voltant del Projecte Educatiu Marc de les escoles bressol municipals. Es tracta d’un procés de treball conjunt que conclou ara amb un document redactat durant el curs passat a partir de les reflexions dels equips educatius dels centres amb l’acompanyament de Silvia Blanch i Pere Peris de BES (Barcelona Espai de Supervisió).

La jornada va comptar amb la presència de la regidora d’Educació, Pilar Eslava, i el cap d’Educació de l'Ajuntament, Joan Carles Navarro, que van posar en valor el treball que s’està realitzant en aquesta etapa educativa des de les escoles bressol públiques de la ciutat, i la voluntat política de seguir apostant per les millores en aquesta etapa.

Va ser un moment de reflexió i intercanvi sobre el marc teòric que tenim com a ciutat i a partir del qual cada escola bressol desenvoluparà la seva línea pedagògica. 

Representants dels equips educatius, famílies, conserges i tècnics van poder gaudir d’una tarda de reflexions al voltant de l’etapa, i a partir de la qual es va valorar la necessitat de seguir fent trobades d’aquest tipus a nivell de ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 juny, 2019 - 11:00

Tallers de català per a persones joves nouvingudes

A les Cases d'en Puig durant el mes de juliol

divendres, 21 juny, 2019 - 10:45

Obre l'exposició "Quan l'estiu era en blanc i negre" al Cèntric

Recorregut sobre l'evolució del lleure al Prat: activitats a la platja i al...

dimecres, 19 juny, 2019 - 09:30

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutad...