Esteu aquí

Jornada de reflexió sobre el Projecte Educatiu Marc de les escoles bressol municipals

dimarts, 11 desembre, 2018 - 13:30

El 4 de desembre passat es va celebrar al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa una jornada de reflexió al voltant del Projecte Educatiu Marc de les escoles bressol municipals. Es tracta d’un procés de treball conjunt que conclou ara amb un document redactat durant el curs passat a partir de les reflexions dels equips educatius dels centres amb l’acompanyament de Silvia Blanch i Pere Peris de BES (Barcelona Espai de Supervisió).

La jornada va comptar amb la presència de la regidora d’Educació, Pilar Eslava, i el cap d’Educació de l'Ajuntament, Joan Carles Navarro, que van posar en valor el treball que s’està realitzant en aquesta etapa educativa des de les escoles bressol públiques de la ciutat, i la voluntat política de seguir apostant per les millores en aquesta etapa.

Va ser un moment de reflexió i intercanvi sobre el marc teòric que tenim com a ciutat i a partir del qual cada escola bressol desenvoluparà la seva línea pedagògica. 

Representants dels equips educatius, famílies, conserges i tècnics van poder gaudir d’una tarda de reflexions al voltant de l’etapa, i a partir de la qual es va valorar la necessitat de seguir fent trobades d’aquest tipus a nivell de ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat