Jordi Arias, policia local del Prat, sotscampió de Catalunya de Triatló

TEMES: Esports

En la categoria de policies i bombers

dimecres, 17 octubre, 2012 - 11:07

El diumenge 14 d'octubre es va celebrar a Banyoles el segon Triatló Olímpic Mosso de Ferro MDF2012, una prova que, en aquesta ocasió, va ser la primera edició del Campionat de Catalunya de Triatló Olímpic de Policies i Bombers (1.500 m de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu).

La prova va comptar amb la participació de més de 200 triatletes. Jordi Arias, agent de la Policia Local del Prat, va  finalitzar la prova en quarta posició absoluta, amb un temps de 1 h 58' 10'', el que li va valer per poder pujar al podi com a Subcampió de Catalunya de Policies i Bombers.