Esteu aquí

Jardins de la Pau recupera la presencialitat

El centre cívic ofereix noves activitats i reprèn presencialment algunes propostes que s'havien passat a la virtualitat

divendres, 28 maig, 2021 - 12:00

Des de mitjans del mes de maig, seguint les noves resolucions del Procicat, es reprèn la presencialitat de moltes de les activitats que fins ara s’havien de fer a distància, online, en atencions individualitzades o en grups molt reduïts a l’exterior.

En són un exemple els tallers d’anglès, “English Kickstarters” i “Tea with Andrei” que s’estaven realitzant online, i aquesta setmana s’han pogut retrobar en la presencialitat al mateix centre cívic. Al mateix temps, s’inicia una nova activitat familiar en anglès, “Fun o'clock”, que en una periodicitat quinzenal proposa a les famílies que vulguin participar, una gran diversitat de jocs interactius per aprendre anglès jugant en família.

Es mantenen les passejades fotogràfiques com fins ara, a l’exterior, però amb un aforament ampliat a 10 persones. Les Te-rtúlies i el Club de lectura i tertúlia, adreçades a persones majors de 60 anys, retornen a la presencialitat. De la mateixa manera, els assessoraments d’eines digitals es mantenen en format individual, però s’ha obert el Jardí Digital, un nou espai els dimarts a la tarda per a la gent gran que vulgui descobrir i practicar amb les tecnologies digitals. En aquestes primeres sessions s'està treballant la iniciació a l'ordinador i mòbil en petits grups de 4 o 5 persones. 

L’espai expositiu, actualment amb l’Exposició de la Festa de la Dansa 2021, seguirà obert amb única limitació del 50% d’aforament, de la mateixa manera que les activitats, espectacles i tallers que es realitzaran en espais com la sala de conferències o la sala d’actes.

D'altra banda, l'Associació de Veïns Jardins de la Pau repren de manera presencial la propera setmana tots els tallers que va haver d'aturar a l'octubre (ioga, aeròbic, pilates, sevillanes i manualitats). Dimarts d'aquesta setmana també es va retrobar el grup de dones de l'Associació de Puntaires Jardins de la Pau. Finalment, alguns col·lectius de joves també començaran els seus assajos a l'equipament. 

Per garantir al màxim les mesures de seguretat, en totes les activitats i tallers es tenen en compte aspectes com la ventilació natural i el tipus de climatització, a més de l’obligatorietat de dur mascareta, la higiene de mans i la desinfecció dels espais i superfícies.  

Us esperem al centre cívic i seguim en contacte físicament i a través de les nostres xarxes socials: IG i FB 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...

dimecres, 22 setembre, 2021 - 12:30

El projecte "Terra de Canvi" de Margherita Isola ha plantat la seva llavor entre les veïnes del Ribera

L'art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura entre dones són...

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...