Esteu aquí

Jardins de la Pau inicia la temporada d'espectacles de titelles per a públic familiar

Entre els mesos d'octubre i abril el centre cívic s'omplirà d'històries i famílies gràcies a la màgia del teatre

dimarts, 10 octubre, 2023 - 11:00

El Centre Cívic Jardins de la Pau és un dels espais de la xarxa d’arts en viu de la ciutat en el que de manera estable s'hi programen propostes de teatre familiar. En aquest cas a més, especialitzades en teatre d’objectes, titelles i dansa, que compta amb una llarga trajectòria en aquests àmbits.

Els espectacles s’acostumen a adreçar a primera infància fins als 3 anys i/o  a infància, d'entre 3 i 6 anys, ja que la sala d’actes es converteix en un petit teatre, en el que els nens i nenes poden veure de molt a prop les titelles i els intèrprets, en un ambient familiar, còmode i molt proper. D’aquesta manera, es propicien primeres experiències teatrals des d’un equipament cultural de barri.

Una bona mostra va ser diumenge passat quan les famílies van poder gaudir de les faules clàssiques amb l’espectacle “De Faula” de la Guilla Teatre, el primer espectacle de la nova temporada. Les faules clàssiques, històries on els protagonistes són animals, són encara avui dia contemporànies i ens fan pensar sobre la conducta humana. A través de faules conegudes com "La Cigala i la Formiga", "La Guineu i el Corb" o "La Llebre i la Tortuga", entre d’altres, ens vam endinsar en un món de conte per parlar de la deixadesa als boscos, el maltractament entre iguals o l’abús de poder, i com l’astúcia, la reflexió i fins i tot l’amor ens poden ajudar a canviar situacions adverses.

El proper 5 de novembre es podrà gaudir de la representació de l'obra “Es ven germà petit” per part del Centre de Titelles de Lleida, un espectacle de titelles amb música en directe que parla sobre l’arribada d’un nou fill a la família i la convivència entre germans. És adequat per famílies amb infants entre 2 i 6 anys i les seves entrades ja es troben a la venda.  

La temporada d'aquets curs 23-24 serà variada pel que fa a la diversitat de tipologia de titelles; des del teatre d’ombres, a titelles de guant, titelles de fil, de paper i espectacles amb actors i titelles; algunes amb música i cançons en directe.

Podeu seguir les activitats dels propers mesos que s'anirà anunciant a través de l'Instagram i el Facebook de Jardins de la Pau.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions