Esteu aquí

Ja tenim cartell guanyador!

Ja tenim cartell guanyador!

dimecres, 30 abril, 2014 - 16:15

A la reunió del mes d'abril vàrem fer la votació de la selecció dels cartells elaborats per l'alumnat de cinquè dels centres escolars que han participat al taller a les aules d'aquest any.

A través de vàries votacions individuals, vàrem escollir un total de 7 dibuixos diferents, d'entre els 103 que ens van arribar seleccionats pels propis alumnes de cinquè.

Al final, el Departament de Comunicació de l'Ajuntament va escollir, entre els 7 finalistes, el dibuix escollit per constituir la imatge gràfica del cartell de la Festa del Riu. L'autora del dibuix escollit ha estat Doha Abou Ajeb, de l'Escola Charles Darwin.

El 30 d'abril, la Regidora d'Educació, Pilar Eslava, i la tècnica d'educació responsable del Consell, Leticia Marfil, varen fer una trobada amb l'autora del dibuix i la seva familia, i varen donar-li un petit obsequi en agraïment per la seva col·laboració.

Veure fotografies

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 juny, 2019 - 11:00

Tallers de català per a persones joves nouvingudes

A les Cases d'en Puig durant el mes de juliol

divendres, 21 juny, 2019 - 10:45

Obre l'exposició "Quan l'estiu era en blanc i negre" al Cèntric

Recorregut sobre l'evolució del lleure al Prat: activitats a la platja i al...

dimecres, 19 juny, 2019 - 09:30

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutad...