Esteu aquí

Ja tenim cartell guanyador!

Ja tenim cartell guanyador!

dimecres, 30 abril, 2014 - 16:15

A la reunió del mes d'abril vàrem fer la votació de la selecció dels cartells elaborats per l'alumnat de cinquè dels centres escolars que han participat al taller a les aules d'aquest any.

A través de vàries votacions individuals, vàrem escollir un total de 7 dibuixos diferents, d'entre els 103 que ens van arribar seleccionats pels propis alumnes de cinquè.

Al final, el Departament de Comunicació de l'Ajuntament va escollir, entre els 7 finalistes, el dibuix escollit per constituir la imatge gràfica del cartell de la Festa del Riu. L'autora del dibuix escollit ha estat Doha Abou Ajeb, de l'Escola Charles Darwin.

El 30 d'abril, la Regidora d'Educació, Pilar Eslava, i la tècnica d'educació responsable del Consell, Leticia Marfil, varen fer una trobada amb l'autora del dibuix i la seva familia, i varen donar-li un petit obsequi en agraïment per la seva col·laboració.

Veure fotografies

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 maig, 2020 - 08:30

El Fòrum de Treballs de recerca estrena espai web

Es pot fer un tastet dels treballs destacats en aquesta plataforma

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:00

Segon plenari virtual de les AMPA i AFA del Prat, amb la participació de l'alcalde

S'hi plantegen qüestions relacionades amb la reobertura dels centres al juny,...

dimarts, 26 maig, 2020 - 14:45

La preinscripció al batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny

El període de preinscripció per a batxillerat es farà entre els dies 27 de maig i 3 de juny. Han de presentar la sol·licitud de preinsc...