Esteu aquí

Ja has pensat quina penya faràs per la Festa Major?

Aquest any torna el concurs de penyes a la cercavila nocturna de la Festa Major

Imatge de la cercavila nocturna d'una de les edicions anteriors

dilluns, 10 juliol, 2017 - 05:00

Com ja és tradició, la cercavila nocturna va de penyes! Enguany, agafarà un ritme trepidant de 3 formacions de batucada, on Krestatum serà l’amfitriona, qui convida a les batucades: Atabalats (Esplugues) i Tukantú (Barcelona).

Veniu amb la vostra penya a compartir aquesta nit de Festa Major! Si encara no en teniu, uniu-vos a les que ja estan fetes o creeu-ne una amb el vostre grup d'amics i amigues, escolliu un nom o un lema, feu unes samarretes o algun tret distintiu que us identifiqui... i veniu a donar-ho tot. 

Aquest any, les fotos se les farà cada penya i s'hauran de compartir a instagram mitjançant la utilització del hastag #penyesprat, indicant el nom de la penya. Per poder participar, les fotos s'hauran de publicar entre les 00.45 i les 2.00 hores. No hi haurà inscripció prèvia.

Un jurat estarà atent a la rua per valorar diferents aspectes.  Els criteris que es valoraran són: originalitat, actitud, posada en escena... temàtica respectuosa (evitant missatges de caràcter feixistes, xenòfobs, racistes, misògins, homòfobs i sexistes).

A més a més, també podrà sumar 1 punt la penya amb més vot popular (amb més "Me gusta"). El vot popular estarà actiu fins el dimarts 26 de setembres a les 12 hores. Tot i no ser un aspecte definitiu per escollir la penya guanyadora, aquest punt tindrà un pes en el recompte total.

El nom de la penya guanyadora es publicarà a la pàgina facebook de Joves.Prat i rebrà un premi molt suculent, que es lliurarà durant la següent setmana.

 Que no hi falti ningú!!!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...