Esteu aquí

Ja et pots inscriure a la 3a Cursa Solidària en favor dels infants amb càncer de Sant Joan de Déu

TEMES: Esports

La 3a Cursa Solidària per la investigació contra el càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu, que es farà al Prat el diumenge 14 de novembre, està organitzada pel Rotary Club amb el suport de l'Ajuntament del Prat i la col·laboració de diferents empreses i entitats

dimarts, 2 novembre, 2021 - 10:30

 

Avui, dimarts 2 de novembre, s’han obert les inscripcions a la 3a Cursa Solidària en favor dels infants amb càncer ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Déu, que tindrà lloc el diumenge 14 de novembre la Prat de Llobregat. L’objectiu és recaptar fons per finançar les investigacions contra el càncer infantil que porta a terme aquest centre hospitalitari i està organitzada pel Rotary Club, amb un grup de voluntàries, i amb el suport de l’Ajuntament del Prat.

L’Ajuntament del Prat posa a disposició els Centres Esportius Municipals per poder fer les inscripcions a la cursa, que es podran realitzar fins al divendres 12 de novembre, i també el Sagnier per a cobrir necessitats logístiques el mateix dia de l’esdeveniment.

El Rotary Club El Prat s’ha marcat com a objectiu arribar a 1.500 persones inscrites. La inscripció té un preu de 8 euros i totes les persones que la facin rebran samarreta, dorsal i bossa d’avituallament.

També es posaran a la venda en diversos comerços del Prat dorsals simbòlics amb el número “000” a 5 euros, per les persones que vulguin col·laborar econòmicament amb la causa solidària de la cursa, però sense participar-hi.

Tot l’import recaptat es destinarà íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Les despeses d’organització de la cursa es cobriran amb d’altres fonts de finançament. Cal tenir en compte que la cursa compta amb la col·laboració d’11 empreses patrocinadores i 11 de col·laboradores i que també recull donacions monetàries o bé de productes (a repartir entre els participants: avituallament, premis...).

El mateix dia de la Cursa, després del lliurament dels premis, el president del Rotary Club lliurarà el xec de l’import recaptat al responsable del Hospital Sant Joan de Déu.

La Cursa es dividirà en tres grups (o calaixos). El Calaix 1 serà per a atletes que corren i que venen per competir. Aquests sortiran primer i tindran com a objectiu fer els 5 km en menys de 20 minuts. El Calaix 2 serà per als participants que preveuen fer-la en més de 20 minuts, incloent famílies amb fills i filles que hi venen a fer esport en un ambient festiu. El Calaix 3 s’adreçarà a les persones amb diversitat funcional.

El dia de la Cursa també intervindran voluntàriament diversos grups d'animació de la ciutat, en diferents punts del Prat, per poder donar un to festiu a l’esdeveniment.

En total es lliuraran 12 premis, corresponents al primer, segon i tercer classificat en categoria masculina i femenina del conjunt de participants de la cursa i també del Calaix 3 de persones amb diversitat funcional. A més, es lliurarà una medalla de record a tots els nens i nenes i a totes les persones amb diversitat funcional que hi participin.

Més informació sobre les inscripcions i les característiques de la cursa a:

http://rotaryelprat.blogspot.com/

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 novembre, 2021 - 12:30

Reactivació de l'esport extraescolar als centres educatius de secundària

Davant la disminució en la pràctica esportiva pel Covid-19, s'ha plantejat...

dilluns, 25 octubre, 2021 - 13:45

Els complexos esportius municipals ofereixen un gran ventall d’activitats

Per menys d’11 € al mes, amb descomptes per a persones de més de 65 anys i...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...