Esteu aquí

Ja es pot sol·licitar la Renda Garantida de Ciutadania

Per tramitar-la cal demanar cita prèvia al telèfon 900 400 012 o través de la web rendagarantida.gencat.cat

dimecres, 4 octubre, 2017 - 11:00

El 15 de setembre passat va entrar en vigor la nova Renda Garantida de Ciutadania, una prestació econòmica amb l’objectiu que la ciutadania amb recursos insuficients pugui cobrir les necessitats bàsiques de la seva unitat familiar o de convivència. 

A qui es destina?

Aquesta prestació és per a persones sense feina i sense recursos, pensionistes, perceptors/es de prestacions i altres subsidis o famílies monoparentals que durant el sis mesos anteriors a la sol·licitud tinguin una quantitat d’ingressos inferior al 85% de l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (564 euros al mes).

Per tal de rebre aquesta prestació, la persona beneficiària ha de respondre d’una manera activa i compromesa per superar la seva situació i haurà de seguir un itinerari d’inserció laboral.

Com es pot demanar?

Per tramitar la Renda Garantida de Ciutadania cal demanar cita prèvia al 900 400 012 o a traves de la web rendagarantida.gencat.cat. Un cop a l’oficina corresponent s’ha de presentar la documentació acreditativa de la situació personal i, per últim, i en cas de complir tots el requisits, fer la sol·licitud per iniciar el tràmits d’atorgament d’aquesta prestació. 

Més informació

Per a més informació podeu visitar el web de la Generalitat de Catalunya sobre la Renda Garantida o trucar al telèfon 012.

Compartir

Noticies relacionades

Calor

dimecres, 26 juny, 2019 - 15:00

Consells per afrontar les altes temperatures

La fase més intensa d’aquest episodi tindrà lloc entre dijous i divendres, i...

dimarts, 25 juny, 2019 - 12:15

Més de 3.400 infants i joves del Prat participaran en activitats d’estiu

Més d’un miler han rebut ajuts municipals per facilitar l’accés a aquestes...

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:30

Enquesta per a entitats i voluntariat: quines formacions necessiteu?

El Servei de Formació i Assessorament per a Entitats té entre els seus objectius oferir un programa de formació a entitats, adaptad...