Esteu aquí

Ja es pot sol·licitar la Renda Garantida de Ciutadania

Per tramitar-la cal demanar cita prèvia al telèfon 900 400 012 o través de la web rendagarantida.gencat.cat

dimecres, 4 octubre, 2017 - 11:00

El 15 de setembre passat va entrar en vigor la nova Renda Garantida de Ciutadania, una prestació econòmica amb l’objectiu que la ciutadania amb recursos insuficients pugui cobrir les necessitats bàsiques de la seva unitat familiar o de convivència. 

A qui es destina?

Aquesta prestació és per a persones sense feina i sense recursos, pensionistes, perceptors/es de prestacions i altres subsidis o famílies monoparentals que durant el sis mesos anteriors a la sol·licitud tinguin una quantitat d’ingressos inferior al 85% de l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (564 euros al mes).

Per tal de rebre aquesta prestació, la persona beneficiària ha de respondre d’una manera activa i compromesa per superar la seva situació i haurà de seguir un itinerari d’inserció laboral.

Com es pot demanar?

Per tramitar la Renda Garantida de Ciutadania cal demanar cita prèvia al 900 400 012 o a traves de la web rendagarantida.gencat.cat. Un cop a l’oficina corresponent s’ha de presentar la documentació acreditativa de la situació personal i, per últim, i en cas de complir tots el requisits, fer la sol·licitud per iniciar el tràmits d’atorgament d’aquesta prestació. 

Més informació

Per a més informació podeu visitar el web de la Generalitat de Catalunya sobre la Renda Garantida o trucar al telèfon 012.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 setembre, 2023 - 14:30

La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora

Van participar més d’un centenar de dones de la ciutat
L'alcalde, Lluís Mijoler, i la tinent d'alcaldia de Ciutadania, Marisol Rojas, aquest dimecres amb representants de la comunitat marroquina al Prat, Sadek Maimouni, Iman L'Khchin, i Mohsin Maimouni

dimecres, 13 setembre, 2023 - 20:45

L’Ajuntament mobilitza 5.000 euros del fons d’emergències per donar suport a la població del Marroc afectada pel terratrèmol

El Fons Català de Cooperació habilita un compte per tal que la ciutadania...

dimarts, 12 setembre, 2023 - 08:30

El Prat acollirà diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer

El proper 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, una data que pretén visibilitzar i p...