Esteu aquí

Ja es poden presentar obres al Premi Literari Delta

Concurs de narrativa escrita per dones

dijous, 10 juny, 2021 - 14:45

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones, és un certamen literari bianual per fomentar la creació literària de les dones reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat.

Les bases estan publicades, i per tant ja es poden presentar les obres fins al 24 de setembre del 2021.

Actualment es realitza l’edició número 11, i s’organitza conjuntament entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i 16 ajuntaments de la comarca entre els quals es troba l’Ajuntament del Prat.

A través d'aquest concurs es pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones a la literatura.

El concurs contempla també la realització de tallers d’escriptura al municipi a la Biblioteca Antonio Martin. Aquests tallers s’entenen com espais d’expressió, de socialització, de creació i d’aprenentatge que contribueixen a posar en valor l’obra literària de les dones. Aquest tallers estan previstos per al primer trimestre del 2022, seran gratuits, i impartits per expertes en la matèria.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois