Esteu aquí

Ja es poden presentar obres al Premi Literari Delta

Concurs de narrativa escrita per dones

dijous, 10 juny, 2021 - 14:45

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones, és un certamen literari bianual per fomentar la creació literària de les dones reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat.

Les bases estan publicades, i per tant ja es poden presentar les obres fins al 24 de setembre del 2021.

Actualment es realitza l’edició número 11, i s’organitza conjuntament entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i 16 ajuntaments de la comarca entre els quals es troba l’Ajuntament del Prat.

A través d'aquest concurs es pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones a la literatura.

El concurs contempla també la realització de tallers d’escriptura al municipi a la Biblioteca Antonio Martin. Aquests tallers s’entenen com espais d’expressió, de socialització, de creació i d’aprenentatge que contribueixen a posar en valor l’obra literària de les dones. Aquest tallers estan previstos per al primer trimestre del 2022, seran gratuits, i impartits per expertes en la matèria.

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 21 maig, 2022 - 12:30

Cos en moviment, molt més que dansa

El grup de participants finalitza el procés d'enguany amb l'acompanyament de...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression