Esteu aquí

Ja es poden presentar les candidatures per ser Patge Reial

Si tens d’11 a 14 anys i vols ajudar a Gaspar, Melcior i Baltasar, pots presentar la teva candidatura fins al 29 de novembre

imatge del sorteig

dilluns, 8 novembre, 2021 - 12:45

Amb el mes de desembre a tocar, Nadal s’acosta i Ses Majestats els Reis de l’Orient comencen a preparar el seu viatge fins a arribar al Prat. Aquest any la situació sanitària permet que el dia 5 de gener els Reis Mags puguin saludar a tots els infants de la ciutat des de les seves carrosses passejant pels carrers  i que es puguin fer les recepcions oficials a la plaça Catalunya i la plaça de la Vila. Els rebrem amb molta il·lusió i molta alegria!

Com sempre, Gaspar, Melcior i Baltasar necessiten tota l’ajuda possible per assegurar que tot estarà a punt per a la seva arribada. Així que necessiten ajudants. Tots els infants del Prat que tinguin entre 11 i 14 anys i vulguin donar un cop de mà als Reis durant la Cavalcada poden presentar la seva candidatura per ser un dels 21 Patges Reials que acompanyaran Ses Majestats.

Com presentar la teva candidatura

El termini per presentar la candidatura és del 9 al 29 de novembre. Cal omplir el formulari de participació i presentar-lo:

  1. de manera presencial a l'Oficina d'Informació i Atenció ciutadana (OIAC),  sol·licitant cita prèvia abans del 22 de novembre al tel. 933 790 050 o en línia
  2. de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament del Prat

És possible participar dins d’una de les següents categories:

  • Alumnes de 6è de primària
  • Alumnes de 1r i  2n d'ESO
  • infants de les entitats participants en algun acte de la Cavalcada o activitat prèvia

Cada nen o nena només pot fer una sol·licitud i el formulari ha d’estar signat pel pare, mare o tutor/a legal. Cada Patge haurà d’anar acompanyat de dues persones adultes que també participaran en  la Cavalcada.

Sorteig entre totes les candidatures rebudes

Amb totes les candidatures rebudes, es farà un sorteig públic el 9 de desembre al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Tothom és convidat a assistir-hi, per conèixer qui seran els ajudants de Ses Majestats i començar a viure la màgia de l’arribada dels Reis.

Si tens qualsevol dubte, pots dirigir-te a la teva AMPA o AFA, al punt d’informació del teu institut, al Lloro, a la teva entitat o al servei d'assistència telefònica per a tramitació electrònica (tel. 935 954 414).

Formulari de participació

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 12:30

Ja és Nadal al Prat

Enguany, els Mags d’Orient recorreran la ciutat amb carrosses renovades, que podrem veure de prop al Garatge Reial i a la Cavalcada. L’itinerari recuperarà el traçat habitual fins a pl. de la Vila. Es recuperen ...

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida