Esteu aquí

Ja es poden enviar fotos al 30è Concurs Delta del Llobregat

dimarts, 7 setembre, 2021 - 09:00

Fins al 31 d'octubre es poden enviar obres al 30è Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, la participació al qual és gratuïta i oberta a tothom. 

Aquest prestigiós concurs, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica Prat, té 4 categories: Paisatgisme, Caça fotogràfica (animals salvatges en llibertat), magrofotografia o fotografia d'aproximació (flors, plantes, insectes...) i Instagram. 

La temàtica és qualsevol aspecte o motiu relacionat amb la natura dels espais naturals del delta del Llobregat. No s’admeten fotografies de nius, pollets al niu, animals engabiats o estabulats.

Es poden presentar fins a 5 obres per persona, com a màxim 3 per categoria. En el cas de la categoria Instagram no hi haurà límit en el nombre de fotos per participant.

Només es podran presentar imatges en format digital, amb resolució de 300 píxels per polzada i una mida mínima de 1.000 píxels pel costat més curt i màxima de 1.920 píxels en el costat més llarg, i pes màxim 2 MB. La categoria Instagram queda fora d’aquests requisits.

Trobareu informació completa al web de l'Agrupació Fotogràfica Prat

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...