Esteu aquí

Ja és Nadal a Jardins de la Pau!

L'equip del Centre Cívic ha preparat una sèrie de propostes nadalenques

dijous, 17 desembre, 2020 - 12:00

Aquest Nadal serà diferent i ben especial.  Des del Centre Cívic Jardins de la Pau volen mantenir el contacte amb la comunitat del barri i de la ciutat i per això han preparat diverses propostes. 

La primera consisteix en fer el compte enrere fins al dia de Nadal amb un repte fotogràfic: Advent fotogràfic exprés: 10 dies, 10 imatges. Des del dia 16 i fins al 25 de desembre, us proposen capturar diferents moments relacionats amb Nadal. Tothom que vulgui pot participar, compartint una imatge amb el repte del dia, mitjançant l'aplicació Instagram. 

D'altra banda, i en el context de les accions de suport a l'alfabetització digital, totes les persones que vulguin sorprendre els seus familiars i amics amb una felicitació de Nadal original i divertida en podran crear una. En sessions individualitzades es realitzarà una felicitació nadalenca en format fotogràfic o vídeo mitjançant aplicacions mòbils del smartphone. Durant aquestes dates també es manté el racó tecnològic individual i l'assessorament al retoc fotogràfic. Per totes aquestes sessions individualitzades, només cal trucar al centre cívic i concertar dia i hora.

El grup de persones que han estat participant en diferents caminades fotogràfiques per a la gent gran passades continuen en contacte i molt actives, i encara que ara no queden pels voltants a fer fotografies, treballen i comparteixen connectades pel whatsapp. Per aquests dies nadalencs des del centre cívic els hi han proposat el repte de fer fotografies gastronòmiques.  Aquestes fotografies es compartiran a les xarxes socials del centre. 

I finalment, i seguint amb la fotografia, que és un dels eixos de treball de l'equipament, des de Jardins estan preparant un photocall perquè la ciutadania pugui venir durant tot el període nadalenc a fer-se una fotografia ben original. 

I encara queda alguna altra sorpresa que no es pot desvetllar. Estigueu atentes al canal de l'Harshafa per saber quines altres propostes nadalenques trobareu al Centre Cívic Jardins de la Pau. 

Bon Nadal a tothom! #NadalAJardins

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 14:00

La 17a edició de Petits Contes conclou aprofundint en els orígens geogràfics i culturals de les famílies

Els 29 contes de l’alumnat de les escoles Bernat Metge i Mare de Déu del...

divendres, 14 maig, 2021 - 10:00

L'Escola Sona amb The Hitters i Turn the page

Cinquè concert de combos de L'Escola d'Arts en Viu a La Capsa
Convocatòria /Unzip 2021

dijous, 13 maig, 2021 - 12:00

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021

Tancada la primera fase de presentació de propostes vinculades al Prat