Esteu aquí

Ja disponible el fanzín de juny del Programa de Lleure de la gent gran

També es podrà consultar en línia

dimecres, 2 juny, 2021 - 11:45

Les persones usuàries del Programa de Lleure de la Gent Gran del Prat ja tenen a la seva disposició l’edició de juny del fanzín “Lleure Gent Gran”. Una publicació de quatre pàgines que rebran per correu als seus domicilis i que té per objectiu que les persones usuàries del Casal del Remolar no perdin el contacte i el nexe de relació amb el programa de lleure.

En aquest número la gent gran trobarà informació sobre les Jornades de la Gent Gran que es duran a terme durant aquest mes de juny. També hi haurà una interessant entrevista amb una voluntària del Programa de Lleure, consells saludables de cara a l’estiu i un espai de passatemps per mantenir la ment activa. 

El fanzín es podrà trobar també al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig, així com a d’altres equipaments del municipi on s’hi realitzen activitats per a la gent gran.

També al web municipal

El fanzín també té el seu espai al web municipal i es podrà descarregar i consultar al següent enllaç.

També es pot veure en format en línia, aquí.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig , enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5616).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...