Esteu aquí

Innobaix llença nous programes adreçats a les persones empresàries de la comarca

Es tracta de tres formacions de capacitació i acompanyament 100% subvencionades

dilluns, 21 març, 2022 - 11:30

Innobaix, una agència d’innovació i coneixement del Baix Llobregat i l’Hospitalet, ha llençat nous programes de capacitació i acompanyament, adreçats al teixit empresarial de la comarca. Les persones empresàries i emprenedores es poden inscriure de forma gratuïta, atès que les formacions estan 100% subvencionades.

 

El programa de Creixement i Digitalització capacita per entendre què vol dir Transformació Digital dins d’un procés de creixement, activació i actualització de l’empresa i quins factors hi estan implicats. Consta de quatre sessions, més un mentoratge, i s’imparteix del 28 de març al 8 d’abril de 2022 al Citilab de Cornellà de Llobregat. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/creixement-i-digitalitzacio/.

 

El Pla d’acció per a l’emprenedoria està destinat a startups, pimes i organitzacions que disposin d’una idea de negoci que vulguin convertir en un projecte viable. La sessió de presentació tindrà lloc el 20 d’abril de 2022 al Citilab i el programa es desenvoluparà d’abril a novembre en format telemàtic. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/pla-accio-per-a-lemprenedoria/.

 

El darrer programa és Intel·ligència Artificial per a Pimes i es planteja preguntes com aquestes: Per què aplicar IA en els processos de la meva empresa? Quines aplicacions d’IA són les més utilitzades? Tinc les dades necessàries per implementar la IA? Quines passes he de seguir per introduir la IA a la meva empresa? Constarà d’una única sessió, a càrrec de Nacho Ponsin, fundador i CEO d’Alan Quod, que explicarà com millorar els KPI’s de la nostra empresa gràcies a prediccions fetes amb les dades claus del negoci. Tindrà lloc el 6 de maig. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/intelligencia-artificial-per-a-pimes/.

Compartir

Noticies relacionades

Jornades PIMEC l'Última milla

divendres, 25 novembre, 2022 - 09:00

La Jornada de Logística L’Última Milla reflexiona sobre la convivència entre el comerç de proximitat i el comerç digital

Les jornades, organitzades per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, El Prat...

dilluns, 21 novembre, 2022 - 09:45

Laila Chaabi, guanyadora del premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2022

Chaabi s’encarrega de l’hort de Cal Pastera i és mentora i tutora pedagògica...

divendres, 18 novembre, 2022 - 11:00

La 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix 198 empreses que han participat en programes de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic

La jornada va celebrar-se al Cèntric i va comptar amb una actuació a càrrec...