Esteu aquí

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i ofertes lectores

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Després de la pausa estiuenca, la Biblioteca reprèn amb força i il·lusió les activitats infantils, familiars i per adults. Les sessions de converses en anglès per infants (Kids Corner), per adults (English Corner), els diferents clubs de lectura i experiències lectores obriran progressivament les seves inscripcions a partir de setembre d’enguany.

La novetat d’aquest nou curs lector és que per assistir a les activitats, siguin presencials o virtuals, caldrà inscriure’s prèviament en línia. La informació específica sobre continguts, horaris i condicions es mostra a la pestanya de descripció de cada activitat.

Com inscriure’s a una activitat

Les inscripcions es faran via telemàtica, entrant a:

El següent document mostra els passos a seguir de manera senzilla i visual: elprat.cat/sites/default/files/inscripcio_a_cursos_ok.pdf.

El període d’inscripció romandrà obert fins a exhaurir les places. Les activitats són gratuïtes.

I si cal ajuda?

En cas de dubte a l’hora de fer les inscripcions, l’Ajuntament del Prat posa a disposició diferents mitjans d’assessorament i acompanyament durant el procés d’inscripció:

La Biblioteca Antonio Martin anima a tots els interessats en les activitats a estar atents a l'obertura de les inscripcions en línia a partir de setembre/octubre. Així mateix, recalcar la importància de formalitzar les inscripcions per tal d’assegurar la plaça. 

Les activitats presencials respecten les mesures de seguretat indicades per les autoritats: control d’aforament, ús de mascareta, ús de gel hidroalcohòlic, distància de seguretat, ventilació i desinfecció periòdica dels espais utilitzats.

Serveis actius de la Biblioteca   

El servei de préstec BiblioDigital continua actiu, oferint llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg Aladí.

Es mantenen oberts els canals de comunicació a través del correu b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152 i de les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la Biblioteca on es publiquen les últimes notificacions de qualsevol índole de caràcter informatiu.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

Arriba l'Octubre Ada Lovelace un any més

El cicle dedicat a la visibilitat de les dones científiques i engingyeres i a...
Modalitat art i educació 2021 Cap·pilaritat

divendres, 15 octubre, 2021 - 11:15

El projecte Cap·piralitat comença les performances sobre els quatre elements al Prat

La modalitat Art i educació de la convocatòria /Unzip 2021 proposa un espai d...

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:30

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Taula rodona amb la col·laboració de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), AVV...