Esteu aquí

Inici de la nova edició del Programa 30 Plus d’inserció de persones desocupades de 30 anys i més

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat desenvolupa aquest programa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

dilluns, 1 juliol, 2019 - 09:15

Aquest 1 de juliol, el Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat inicia la nova edició del programa 30 Plus 2019, un programa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya que té com objectiu facilitar la inserció de persones desocupades de 30 anys i més, proporcionant-los, entre d’altres, recursos, formació professionalitzadora i competències necessàries per exercir un determinat lloc de treball. En aquesta edició, es disposa de 35 places i es prioritzaran els següents col·lectius: persones en situació de risc d’exclusió social, persones amb baixa qualificació professional, persones treballadores en situació d’atur majors de 45 anys, dones que han patit o pateixen situacions de violència de gènere i persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral.

 

Cadascuna de les persones que participin en aquest programa rebrà suport en cadascun dels àmbits següents:

- Experiència professional mitjançant un contracte laboral.

- Formació vinculada al contracte de treball.

- Acompanyament en el procés de contractació i formació.

 

D’altra banda, les empreses que contractin participants del programa i compleixin els requisits establerts podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional pels mesos de durada del contracte (mínim 6 mesos) fins a un màxim de 9 mesos. Aquestes quanties correspondran a una jornada completa i, en el cas de contractes a temps parcial, se subvencionarà la part proporcional a la jornada.  L’empresa i el Centre de Promoció Econòmica signaran un conveni de col·laboració́ per a la implementació́ del Programa 30 Plus.

La data màxima per subscriure contractes en el marc del programa serà l’1 d’abril de 2020.

Les persones participants rebran formació subvencionada a càrrec del programa (un màxim de 100 h) especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc de treball. També rebran un acompanyament personalitzat durant tot el període de formació i contractació i fins a la finalització del projecte el desembre de 2020.

Les persones o empreses interessades en participar en el programa poden contactar amb l'equip del programa mitjançant l’e-mail 30Plus@elprat.cat o trucant al 93.478.68.78.

Compartir