Esteu aquí

Inici de la convocatòria d’arts visuals /UNZIP 2019

Convocatòria oberta del 18 de gener i fins al pròxim 28 de febrer.

dijous, 24 gener, 2019 - 10:00

Fins al pròxim 28 de febrer ja podeu fer arribar els vostres projectes d’arts visuals a la convocatòria d’arts visuals /UNZIP 2019.

La convocatòria comprèn diverses disciplines, com ara les belles arts,  imatge, audiovisual, disseny, il·lustració, arquitectura, performance, art sonor, etc. Enguany també serà important que s’estableixin relacions entre els projectes i els diversos contextos del Prat i s’hi podran plantejar relacions amb altres branques del coneixement.

Aquesta convocatòria estarà oberta a persones interessades en l’art, creadores i creadors visuals, agents culturals, educatius i socials en general, sense límit d’edat i residents a Catalunya. S’atorgaran cinc ajuts, un per a cadascuna de les modalitats de la convocatòria: Fotografia i societat, Art al barri, Projecte exposició, Projecte deslocalitzat i Projecte d’art i educació.

Des del Centre Cívic Jardins de la Pau, impulsem la modalitat Fotografia i societat, on busquem projectes que incorporin l'ús de la imatge com a element essencial d'un treball d'investigació i reflexió social en l'entorn del Prat de Llobregat.

Per a més informació, consulteu el web d’/UNZIP, o descarrega’t les bases i la fitxa d’inscripció aquí. A més a més, també podreu assistir al Taller gratuït “Prepara el teu dossier d’artista”, el 5, 6 i 7 de febrer de 18 a 20 h, a l’Escola d’Arts del Prat.

/UNZIP és el programa d'Arts Visuals de l'Ajuntament del Prat de Llobregat que desenvolupa les accions de suport a la creació i mediació de les arts visuals a la ciutat. Una d’aquestes accions és la convocatòria Arts Visuals /UNZIP 2019. El programa s'activa des d'un conjunt d'equipaments municipals (Centre d'Art Torre Muntadas, Centre Cívic Jardins de la Pau i Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa) i centres col·laboradors (Escola d’Arts del Prat, entre d’altres).


 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els Centres Cívics de la ciutat apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...

dimecres, 21 octubre, 2020 - 09:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

Alumnes de L'Escola participen en projectes de creació amb artistes de la...