Esteu aquí

Informacions de servei a tenir en compte per a les festes del Carnaval al Prat

Durant les processons i cercaviles del Carnaval al Prat, es faran diversos talls de trànsit i hi haurà afectacions d’algunes línies de bus. També us recordem diversos consells de seguretat a tenir en compte per gaudir d’un Carnaval segur

Rua de Carnaval de 2019

Rua de Carnaval de 2019 (imatge d'arxiu)

dimecres, 23 febrer, 2022 - 10:00

S’acosten les festes de Carnaval al Prat, que tindran lloc del dijous 24 de febrer al dimecres 2 de març. A principis d’aquesta setmana, ja es va fer pública la programació d’activitats al Prat per a aquesta celebració, i avui difonem diverses informacions de servei a tenir en compte durant el transcurs de les festes de Carnaval a la ciutat.

D’una banda, cal tenir en compte que el desenvolupament de les diverses rues i processons a la ciutat comportarà talls al trànsit de vehicles i modificacions del recorregut habitual de diverses línies d’autobús. A continuació, us exposem les principals afectacions a la circulació de vehicles que comportaran diverses activitats:

 

  • La processó del ninot Carnestoltes (dijous 24 de febrer, a les 18 h): començarà a jardins de la Pau, al c/Tarragona amb c/Coronel Sanfeliu i seguirà el següent recorregut: c/Coronel Sanfeliu, c/Lleida, Carretera de Marina, Av. Verge de Montserrat, Av. Remolar i c/Lleida. Des d’aquest punt, el ninot es traslladarà a peu pel carrer de Palamós, de nou fins a la plaça de Jardins de la Pau. Afectarà el trànsit de vehicles en aquesta zona i el recorregut habitual de les línies de bus PR4, L65, L21, L10, PR1, L21, L165, L105.
  • Rua de Carnaval de Sant Cosme (divendres, 25 de febrer, de 10 a 13 h): l’itinerari se centrarà en la zona del carrer Riu Llobregat, en el tram comprès entre els carrers Riu Xúquer i Riu Túria, on hi haurà absència de vehicles en ambdós costats de la via. Afectarà el trànsit de vehicles en aquesta zona i el recorregut habitual de les línies de bus PR2, L65, L10, L165.
  • Rua de Carnaval (dissabte, 26 de febrer de 2022, de 18 a 21 h): el punt d’inici serà a l’Avinguda verge de Montserrat, en el tram comprès entre l’Avinguda del Remolar i el c/Frederica Montseny i l’itinerari seguirà per l’Av. Verge de Montserrat, c/Coronel Sanfeliu, c/Lleida fins a finalitzar a la plaça de Catalunya. Afectarà el trànsit de vehicles en aquesta zona i el recorregut habitual de les línies de bus PR4, L65, L21, L10, L21, L165, L105, N16 i N17.

 

D’altra banda, us recomanem que tingueu en compte alguns consells per gaudir de les rues i processons de Carnaval de forma segura:

 

  • Informa't bé dels llocs per on ha de passar la rua i segueix les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d'ordre.
  • Segueix sempre les instruccions del personal de seguretat.
  • Recorda que els principals riscos són el pas de les carrosses i tenir un accident per enfilar-se en algun objecte, com ara contenidors, semàfors, senyals... No ho facis mai. Actua sempre amb sentit comú: durant la celebració no et posis en risc ni exposis els teus fills a un possible accident.
  • Queda't sempre darrere les tanques o la senyalització de seguretat del pas de carrosses.
  • No creuis pel mig de les carrosses o vehicles participants. Travessa carrers i vies ferroviàries pels passos habilitats per fer-ho.
  • En cas de detectar alguna incidència informa'n immediatament el personal de seguretat i, si cal, truca al 112.
  • Recordeu també les mesures de prevenció contra la covid: mantingueu la distància de seguretat entre les persones. Us recomanem l’ús de mascareta.

 

Consulta aquí més informació sobre consells de seguretat per a Carnaval.

Compartir

Noticies relacionades

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...
Simulacre d'emergència d'accident aeri a la platja del Prat.

dijous, 17 novembre, 2022 - 10:30

Simulacre d’accident aeri al Prat dilluns vinent al matí

Durant la realització del simulacre, el matí de dilluns, s’informa a la...

dijous, 10 novembre, 2022 - 13:45

Desactivat el pla d’emergències per risc químic, després de l’extinció de l’incendi a la depuradora

L’Agència Catalana de l’Aigua no ha observat afectacions sobre l’aigua del...