Esteu aquí

Incidències al transport públic entre el 31 de juliol i el 2 d'agost

TEMES: Urbà

Unes obres d'arranjament del paviment entre l'avinguda del Canal i la plaça de la Vila obligaran a desviar el trànsit de vehicles i el transport públic

dijous, 26 juliol, 2012 - 15:45

Això afecta a les tres línies urbanes (PR1, PR2 i PR3) que es desviaran per carretera de la Marina, Enric Borràs, l’avinguda Josep Anselm Clavé i Joan Maragall. També a les línies interurbanes L10 i L78. Les parades de totes dues a l’avinguda Josep Anselm Clavé quedaran anul•lades. En canvi, sí que sortiran de forma provisional a l’estació de Rodalies i després enllaçaran per Vall d’Aran, Remolar i després enllaçaran amb l’autovia de Castelldefels.

Al marge d’això, també entre el 31 de juliol i el 2 d’agost es faran tasques de manteniment al paviment del carrer Manuel Bertrand que afectaran a les dues línies que connecten amb Barcelona, la 65 i la 165 que passaran des de l’avinguda Verge de Montserrat per carretera de la Marina, Lo Gaiter del Llobregat i el de les Moreres per tornar a connectar amb l’avinguda Josep Anselm Clavé.

Aquesta mateixa  incidència afecta  les línies nocturnes N16 i N17 que també suprimeixen les parades a Manuel Bertrand. Enlloc d’aquest carrer circularan per Joan Maragall i la seva continuació per carretera de la Marina (podeu veure el mapa núm. 1)

Recordem que totes aquestes incidències al transport públic i la circulació de vehicles seran entre el proper dimarts 31 de juliol i previsiblement es mantindran fins dijous de la setmana que ve, 2 d’agost.

D’altres canvis destacats en el transport públic és la línia L77 que no té parada al nucli urbà però sí al terme municipal, a l’entorn de l’aeroport del Prat i connecta amb Sant Boi, Cornellà i Sant Joan Despí. A partir de dijous 26 de juliol, té un nou recorregut pel carrer Felip Díaz Sandino enlloc de l’autovia de Castelldefels (podeu veure el mapa núm. 2).

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 13:00

El Passeig Marítim del Prat, guardonat als Premis FAD d’Arquitectura

Ha guanyat en la categoria de Ciutat i Paisatge

dijous, 20 juny, 2019 - 11:00

Dilluns 24 de juny, tall d'autobusos a la pl. de la Vila i l'estació

El dilluns 24 de juny, amb motiu del Concert de Sant Joan que se celebrarà a la pl. de la Vila, els autobusos PR1, PR3 i L78 veura...

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00

Autobús especial nocturn a la platja per la revetlla de Sant Joan

El passeig de la platja es tancarà al trànsit