Esteu aquí

Inaugurat un nou mirador d'avions al camí de la platja

El mirador, que és elevat i se situa a l'altura de la capçalera de la pista principal, permetrà veure els avions des d'un punt de vista lateral.

dimarts, 7 abril, 2009 - 10:35

L'alcade del Prat, Lluís Tejedor, i el director de l'aeroport, Fernando Echegaray, van inaugurar ahir un nou mirador al camí de la platja, que se suma al ja existent.

Si el primer mirador consta de seients ancorats al terra i està situat en la mateixa direcció que segueixen les aeronaus, el nou mirador està elevat (3,3 metres) i permet veure i fotografiar els avions des d'una perspectiva lateral.

Aquest mirador el pot fer servir tothom però està pensat especialment per als "spotters", persones que tenen com a afició mirar, fotografiar o registrar els moviments de les aeronaus.

El mirador, que ha construït l'ens públic Aena en uns terrenys municipals situats al costat del palmerar del camí de la platja, ha tingut un cost de 59.000 euros. El seu disseny té en compte la seva integració en un entorn agrícola i natural. L'estructura és de pilars i el terra de fusta tractada.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...