Esteu aquí

Inauguració d'un nou hotel d'entitats

Ubicat al carrer de lo Gaiter del Llobregat, 31-33, és la nova seu d'entitats de cultura tradicional i del Nucli Antic.

dimarts, 14 març, 2006 - 10:45

La consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Anna Simó, acompanyada de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, acudeix aquesta tarda a la nostra ciutat per visitar les obres del futur Centre Esplai que la Fundació Catalana de l'Esplai construeix a Sant Cosme, i per inaugurar l'hotel d'entitats El Prat-Centre i l'oficina de Benestar i Família a la nostra ciutat.

Aquesta oficina, però, ja fa setmanes que funciona, i comparteix ubicació amb l'hotel d'entitats: número 31-33 del carrer de lo Gaiter del Llobregat. Els locals són propietat de la Generalitat.

A l'hotel d'entitats El Prat-Centre s'hi ubicaran, a partir d'avui, bàsicament associacions vinculades a la cultura popular i tradicional pratenca, així com les de l'àmbit del Nucli Antic de la ciutat. També hi tindrà la seu el Consell Municipal de la Gent Gran.

L'hotel disposa de despatxos (individuals i compartits), sala de juntes, sala d'actes amb serveis audiovisuals, i tota la infrastructura necessària perquè les entitats residents puguin fer la seva tasca amb normalitat.

Entitats residents
Les associacions del Prat que, de moment, s'ubicaran al nou hotel són l'Associació de Criadors de Pollastres de la Raça Prat, l'associació de Veïns del Nucli Antic, Amics del Prat, Amics de la Sardana, Associació Gegantera Recreativa del Prat, Penya Barcelonista Prat Potablava, Associació de Veïns i Comerciants del carrer Ferran Puig, La Xarxa i Colla de Gegants Delta.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...