Esteu aquí

Inauguració de l'oficina de Prat Espais

Aquesta empresa municipal atén la ciutadania en les seves necessitats pel que fa a l'accés a l'habitatge i a l'aparcament.

dimarts, 20 setembre, 2005 - 11:40

Tot i que està oberta al públic des de principis del mes de juliol passat, avui es fa la inauguració oficial de l'oficina de l'empresa municipal d'habitatge i aparcament, Prat Espais SLU, situada al número 49 de la Carretera de la Bunyola.

La inauguració tindrà lloc a les 19.30 h i comptarà amb la presència de l'alcalde, Lluís Tejedor, dels portaveus dels quatre grups polítics municipals i del gerent de Prat Espais, Miquel Bagudanch, entre altres personalitats.

Objectius de l'empresa
Prat Espais és una empresa municipal creada per l'Ajuntament del Prat per intentar pal·liar dues realitats que afecten al municipi: el tema de l'habitatge i els problemes d'aparcament.

Pel que fa a la promoció de nous pisos, ja s'ha posat la primera pedra de la promoció Prat Sud Remolar. Un altre projecte que es durà a terme, és la creació d'una borsa de lloguer d'habitatges en la qual Prat Espais actuarà com a mediador entre propietaris i llogaters i s'encarregarà de la gestió, amb la Generalitat, de les ajudes al lloguer i rehabilitació d'habitatges.

Prat Espais també s'encarregarà de la construcció d'aparcaments subterranis sota sol públic. Entre els projectes previstos hi figura la construcció d'aparcaments a l'avinguda de la Verge de Montserrat/Remolar i a la plaça Blanes/Jardins Garrovillas, a més d'altres actuacions que encara estan en projecte, com l'ampliació de l'aparcament sota el centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa i el del futur centre cultural de la plaça de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...