Esteu aquí

IES Ribera Baixa: resultats inèdits en l'estalvi d'aigua

La Fundación Ecología y Desarrollo audita la gestió de l'aigua que fa l'institut del Prat i el posa com a exemple.

dimecres, 29 març, 2006 - 13:05

La prestigiosa Fundación Ecología y Desarrollo ha fet una auditoria a l'institut d'ensenyament secundari Ribera Baixa del Prat per comprovar els resultats de l'activitat d'educació ambiental Ecoauditoria de l'Aigua, que aquest centre docent du a terme des de fa quatre anys.

Els resultats han estat qualificats com un "exemple a seguir per centres docents d'aquestes característiques" en haver aconseguit "un alt grau d'eficiència en el consum d'aigua".

La Fundación Ecología y Desarrollo situa la ràtio ideal d'eficiència en el consum d'aigua en centres escolars en els cinc litres per usuari i dia, tenint en compte que la mitjana habitual de consum és d'uns 12 litres per usuari i dia.

En el cas de l'IES Ribera Baixa s'ha arribat, en el període estudiat (2000-2004) a una ràtio de consum de 3,17 litres per usuari i dia, un nivell molt per sota de la ràtio considerada de referència i mai registrat fins ara per la Fundación Ecología y Desarrollo, considerada la principal associació espanyola pel que fa a la promoció de l'estalvi del consum d'aigua i autora del llibre de referència "Las 50 buenas prácticas del agua".

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...