Esteu aquí

“Hores (tristes) de Prat”, de David Airob, finalista dels Premis Zampa de fotoperiodisme

L’exposició fotogràfica mostra en imatges com s’ha viscut la pandèmia al Prat i com ha afectat diferents àmbits i situacions de la vida quotidiana

divendres, 23 juliol, 2021 - 10:00

El projecte “Hores (tristes) de Prat”, del fotoperiodista David Airob, és finalista del I Premi Zampa, convocat per L’Associació Fotogràfica del Masnou, FEM, amb l’objectiu de donar suport, reconèixer i divulgar el treball del fotoperiodisme i la fotografia documental. Alhora es vol retre homenatge al fotoperiodista i activista Héctor Zampaglione, mort al setembre del 2019, molt vinculat al Masnou, que amb la seva tasca divulgativa ha contribuït àmpliament a la difusió de la cultura i la fotografia. Al premi s'han presentat una vuitantena de treballs i el projecte de David Airob és un dels 9 seleccionats.  La decisió final del jurat es farà pública el 13 de novembre.

Hores (tristes) de Prat, a la pl. Catalunya

L’exposició fotogràfica es pot veure a la pl. Catalunya, davant del Cèntric Espai Cultural, fins al 3 d’octubre i és el resultat del treball durant més d’un any, des de l’inici de l’estat d’alarma fins a principis de 2021. Consta d’un total de 28 fotografies, que retraten situacions diverses viscudes durant la pandèmia al Prat, que mostren des de les experiències més dures i difícils fins a d’altres més esperançadores, que reflecteixen com, malgrat tot, la vida i les activitats quotidianes seguien obrint-se pas en el context de la covid.

David Airob ha estat fotògraf del diari La Vanguardia, rotatiu del qual va ser redactor en cap de la Secció de Fotografia. Des que s’hi va incorporar ha cobert tot tipus d'informacions: política, internacional, esports, etc. Actualment treballa com a freelance per a diferents mitjans.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del...