Esteu aquí

Horaris i serveis especials per Tots Sants

El dissabte, diumenge i dilluns l’autobús PR3, que arriba fins el cementiri, funcionarà cada 30 minuts. Els horaris dels cementiris s’amplien i romandran oberts de 9 del matí a les 6 de la tarda. El camí de Cal Met Natrus serà una via d’un únic sentit de circulació.

cementiri_sud

divendres, 29 octubre, 2021 - 14:30

A causa de la celebració de Tots Sants, els cementiris de la ciutat amplien els seus horaris d’obertura: des de les 9 h del matí i fins les 18 h. Davant la possible arribada d’un elevat nombre de persones al cementiri del Sud especialment, la línia d’autobús interurbà PR3 farà el seu recorregut cada 30 minuts durant el mateix horari de funcionament de l’equipament. A més a més, el camí de Cal Met Natrus serà una via d’un únic sentit de circulació per evitar embussos i d’altres incidències de trànsit per aquells usuaris i usuàries que optin per desplaçar-se al cementiri en vehicle privat.

A més a més, al Cementiri de l’Est, l’1 de novembre a les 17 h se celebrarà un rosari, i el 2 de novembre, a les 10 h, una missa. En el cas del Cementiri del Sud, l’1 de novembre a les 12 h hi hauran dos músics, i el 2 de novembre a les 16 h, una missa.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre
Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...