Esteu aquí

Hem recuperat la platja

El govern del Partit Popular, per mitjà del seu Ministeri de Medi Ambient, va apostar al seu dia per posar en marxa a la nostra ciutat una de les depuradores més grans d'Europa.

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

Aquesta infraestructura, recollida en el Pla Hidrològic Nacional, inaugurada pel propi José María Aznar, permetrà que els ciutadans i les ciutadanes del Prat no ens hàgim d'avergonyir de la contaminació de la nostra platja.
Aquesta acció ambiental no es presenta aïllada, ja que, a més, invertim en la projecció d'un nou Parc Litoral que canviarà els hàbits de vida de molts de nosaltres. Com ja vaig dir al seu dia, els més joves no recordem una jornada de camp i platja amb els amics o la família al Prat en les condicions que ens mereixíem. Per això, des del Partit Popular entenem que aquestes inversions del govern tenen el caràcter d'històriques.
Per aquest motiu, lamentem que els presumptes progressistes ens acusin de poca sensibilitat davant la protecció dels espais naturals. Aquests "romanços", que no tenen res a veure amb la realitat, són una manera de tirar un vel per continuar practicant el seu vici de penjar-se medalles. És a dir, considerem que no té gaire lògica que nosaltres treballem i presentem projectes, i que els "progres" només pensin a ocultar la nostra gestió i a sortir a les fotos.
En aquest sentit, considerem que un polític no és més sensible al medi ambient per pactar amb un partit ecologista, que no veu satisfetes ni el 10 % de les seves demandes, sinó per invertir d'una manera important a resoldre problemes. Des del nostre punt de vista, aquesta és una de les claus per les quals el Partit Popular va ser la primera força política a Espanya i la segona al Prat, amb gairebé 8.000 vots, en els últims comicis.
Des del Partit Popular resolem problemes dels ciutadans amb rigor i sense victimismes que no condueixen a res. Compromisos com ara l'ampliació de l'aeroport, l'arribada del metro, noves carreteres, la recuperació del riu, la depuradora, la platja, la construcció de residències per als més desafavorits, nous jutjats, etc. són la millor prova del nostre treball.

Antonio Gallego
Portaveu del Grup Municipal del PP 
 

Compartir

Noticies relacionades

Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...
Arbres tempestes

dijous, 23 setembre, 2021 - 14:15

L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

El departament de Manteniment i Serveis Urbans de la ciutat ha dut a terme...