Esteu aquí

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a les fronteres

divendres, 27 gener, 2023 - 14:15

Ahir, dijous 26 de febrer, es va emetre a El Prat Ràdio el primer programa d’enguany de Girem el Món, l’espai radiofònic on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme unes accions formatives a l'alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau i adquirir una nova forma de mirar al món.

El primer programa de l’any va girar al voltant del racisme i la vulneració de Drets Humans a les fronteres. Durant el programa, l’alumnat va poder entrevisar a l’activista defensora Helena Maleno, experta en migracions i en la tracta d’éssers humans.

Malono que ja ha participat en diverses activitats a la nostra ciutat, ha estat reconeguda amb nombrosos premis nacionals i internacionals, és autora del llibre “Mujer de Frontera” i també dirigeix la organització humanitària “Caminando Fronteras”,  que dona suport a les víctimes i denuncia les injustícies que es porten a terme a diferents fronteres internacionals.

Podeu escoltar el programa al següent enllaç.

Projecte intergeneracional

Girem el món és un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme unes accions formatives a l'alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau i adquirir una nova forma de mirar al món. L’objectiu és que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i situacions que es donen al món i busquin solucions.

A més, també és tracta d'una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes.

"Girem el món" és un programa mensual i està conduit per la periodista Neus Macias.

Podeu escoltar tot els programes que s’han dut de Girem el món a terme fins avui al següent enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 març, 2023 - 11:15

I després de l’ESO, què?

Sessió orientada a les famílies amb fills i filles en edat de 4t d’ESO

dijous, 23 març, 2023 - 10:00

Arriba la 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional

El dimecres 29 de març, al Cèntric Espai Cultural

dimecres, 22 març, 2023 - 09:00

Es constitueix la Taula Local de la Infància i Adolescència

És un espai de treball en xarxa que reuneix a tots els agents que treballen...