Esteu aquí

Heidi & the Boobies

divendres, 6 setembre, 2019 - 17:30

Heidi & The Boobies, són l’Alícia, la Nuri, la Vanessa, la Mónica i la Ana. Heidi & The Boobies és un grup de noies que amb poca o gens d’experiència musical (salvant alguna excepció) han decidit treure’s la por de sobre, assajar, assajar i crear temes propis.

El conjunt com a tal va néixer a l’última edició del Paraula de Dones, que, com recordareu, va ser totalment musical. Va ser la resposta a fer-se els temes elles mateixes i a no haver de dependre de música enllauna o gent externa al projecte. Mesos després les Heidi‘s van unir forces amb Los Albornoces, un altre grup local, per a tocar a l’edició de primavera del #4Raons i donar forma així a la Bingo Jam, a on durant una hora i mitja interpretaven temes coneguts (no tots sinó, no tindria gràcia), i el públic havia d’omplir el cartó amb les seves respostes.

Doncs bé, ara, 6 mesos després del Paraula de Dones, les Heidi & The Boobies segueixen veient-se i han començat a treballar en un repertori propi, que comença a apropar-se perillosament als 60 minuts (estem veient un possible LP?). Aquest dissabte a les 22:30 sonaran per primer cop en directe les seves composicions, i nosaltres que n’hem pogut escoltar alguna, us assegurem que valdrà la pena.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...