Esteu aquí

Guanyadors dels II Premis d'Arquitectura

Lliurats divendres, 5 de novembre .

dilluns, 8 novembre, 2004 - 12:48

 • Categoria "Habitatges de nova planta", ex-aequo a dues obres: 'edifici situat al c. de Sant Joaquim 48, promogut per Xavier David Ràfols Simón, obra de l'arquitecta Elena de Moragas i Ragué i de l'aparelladora Ana Moreno Durán i construït per Edificaciones Emilio Felix SL, per "la innovació en el tractament de la tipologia unifamiliar, amb l'encert del treball amb la llum natural i l'aprofitament dels espais interiors", i a l'edifici de l'av. Pompeu Fabra 91-101, promogut per Metrovacesa de Viviendas S.L., obra dels arquitectes  Luís Alonso Calleja i Sergio Balaguer Barbadillo i l'aparellador Víctor Ferreruela Montes i construït per Dragados Obras y Proyectos S.A., per "la correcció en la tipologia de l'habitatge i pel tractament de l'espai interior comunitari".                                                       

  Premi d'opinió ciutadana a "Habitatges de nova planta", a l'edifici del carrer Sant Joaquim 48.


 • Categoria "Edificis d'altres usos de nova planta", a l'edifici del carrer de la Selva 4, promogut per Testa Inmuebles En Renta, SA, obra de l'arquitecte Joan Pascual Argenté i l'aparellador José Mª Pera Pardina i construït per Vias y Construcciones, SA, per "aconseguir un encertat joc de volums que permeten molta flexibilitat , amb senzillesa constructiva  i contenció en la selecció de materials".

  Premi d'opinió ciutadana a "Edificis d'altres usos de nova planta", a l'edifici de l'av. Josep Anselm Clavé 86-88, promogut per Josep Ferrer Dalit, obra dels arquitectes José Juan Martínez Larriba i José Manuel del Llano Alvarez i de l'aparellador Joan Pasqual Borra Navarro, construït per Construcciones A. Feu SA.

 • Categoria "Edificis rehabilitats", declarat desert perquè només hi competia un edifici.

  Premi d'opinió ciutadana  "Edificis rehabilitats", al situat al c. Joaquim Sostres 31, promogut per Francisco Diaz Ales i Ángeles Moreno Corpas, obra de l'arquitecte José Juan Martínez Larriba i de l'aparellador Luís Aguelo Pares, construït per De Almeida Tavares SL.

 • Categoria "Rehabilitació integral de façana", a l'edifici situat al c. del Mariscal Joffre 11-13, promogut per Montserrat Malet Costafreda, obra de l'aparellador Xavier Portillo i realitzada per Estucos y Revestimientos Pizarro, SL, per "una bona rehabilitació que va més enllà de colors i materials , millorant la composició arquitectònica de la façana i fent un tractament homogeni dels elements donant una unitat coherent i harmònica".

  Premi d'opinió ciutadana en "Rehabilitació integral de façana" a l'edifici del c.  Santiago Rusiñol 24, promogut per Nieves Escuin Casas, obra de l'aparellador  Celestino Hernández Mateu i executat per l'empresa Materials de la Construcció Pota Sud.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...