Esteu aquí

Guanyador del #viulestiualprat

Vegeu la fotografia guanyadora del concurs d'Instagram #viulestiualprat.

Fotografia guanyadora #viulestiualprat 2018

Fotografia guanyadora, de David Romero

divendres, 21 setembre, 2018 - 14:00

Un any més, l’estiu acaba i donem la benvinguda a la tardor i ben aviat a la Festa Major. Abans, però, ens agradaria agrair a totes aquelles persones que han participat al concurs #viulestiualprat. Han estat gairebé 800 fotografies!


Aquest és un concurs on es busquen fotografies divertides, boniques o insòlites, que ens mostrin com s’han viscut els mesos d’estiu a la nostra platja, els espais naturals, formes de gaudir de la nostra gastronomia, la nostra cultura, l’esport, el comerç i moltes més activitats que van tenir lloc al Prat del 15 de juny al 31 d'agost.


El passat 14 de setembre el nostre jurat, format per Sonia Sánchez, membre del col·lectiu d’instagramers IGprat, i Kevin Guerrero, tècnic del Pla Jove, va escollir com a fotografia guanyadora del 2018 aquesta imatge de David Romero (perfil d’Instagram: @dav7drg), que s’emporta una càmera instantània Polaroid com a premi.


A partir del 2 d’octubre i fins el 2 de novembre podreu veure una mostra del #viulestiualprat amb imatges finalistes i la guanyadora, en una exposició fotogràfica al Centre Cívic Jardins de la Pau de què us informarem ben aviat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...