Esteu aquí

Gran participació de les entitats de diversitat funcional a la primera comissió del grup d’Autonomia personal i sensibilització d’enguany

dimecres, 2 març, 2022 - 14:45

El passat 1 de març es va dur a terme a les Cases d’en Puig, la primera comissió del grup d’Autonomia personal i sensibilització d’enguany. La sessió va comptar amb una gran participació de les entitats de diversitat funcional de la ciutat, que van poder tractar diferents temes entorn a la promoció de l’autonomia personal a la ciutat.

Jornades Som Diversitat

La sessió es va iniciar amb una valoració general de les jornades “Som Diversitat”, el projecte que va servir per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional el passat més de desembre.

Les persones participants van valorar molt positivament aquesta iniciativa per sensibilitzar i donar a conèixer les necessitats del col·lectiu. Tant és així que van proposar augmentar el número del programa d’activitats d’enguany.

Pla Integral Persones Diversitat Funcional

Seguidament, les persones assistents van ser informades que aquest mes de març (dies 16, 21 i 23) s’iniciaran les sessions participatives de la diagnosi del Pla Local de les Persones amb diversitat funcional.

L’objectiu d’aquestes sessions és conèixer les aportacions que els diferents col·lectius volen aportar al nou pla local.

Aula de Ciutadania

La sessió va finalitzar amb la invitació a totes les persones assistents a la propera activitat de l’Aula de Ciutadania relacionada amb la diversitat funcional. La “Biblioteca humana” és una formació on els llibres seran les persones, i on a través de l’explicació de les seves pròpies vivències i experiències, crearan un relat per donar a conèixer la realitat de les persones amb diversitat funcional.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

Pessebre de la plaça de la Vila 2021

dimecres, 29 juny, 2022 - 13:45

Primera reunió de treball del pessebre de la plaça de la Vila 2022

Les persones voluntàries del Programa de Lleure la Gent Gran ja han començat a treballar en el pessebre de la plaça de la Vila d...
Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...
Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...