Esteu aquí

Gran participació de les entitats de diversitat funcional a la primera comissió del grup d’Autonomia personal i sensibilització d’enguany

dimecres, 2 març, 2022 - 14:45

El passat 1 de març es va dur a terme a les Cases d’en Puig, la primera comissió del grup d’Autonomia personal i sensibilització d’enguany. La sessió va comptar amb una gran participació de les entitats de diversitat funcional de la ciutat, que van poder tractar diferents temes entorn a la promoció de l’autonomia personal a la ciutat.

Jornades Som Diversitat

La sessió es va iniciar amb una valoració general de les jornades “Som Diversitat”, el projecte que va servir per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional el passat més de desembre.

Les persones participants van valorar molt positivament aquesta iniciativa per sensibilitzar i donar a conèixer les necessitats del col·lectiu. Tant és així que van proposar augmentar el número del programa d’activitats d’enguany.

Pla Integral Persones Diversitat Funcional

Seguidament, les persones assistents van ser informades que aquest mes de març (dies 16, 21 i 23) s’iniciaran les sessions participatives de la diagnosi del Pla Local de les Persones amb diversitat funcional.

L’objectiu d’aquestes sessions és conèixer les aportacions que els diferents col·lectius volen aportar al nou pla local.

Aula de Ciutadania

La sessió va finalitzar amb la invitació a totes les persones assistents a la propera activitat de l’Aula de Ciutadania relacionada amb la diversitat funcional. La “Biblioteca humana” és una formació on els llibres seran les persones, i on a través de l’explicació de les seves pròpies vivències i experiències, crearan un relat per donar a conèixer la realitat de les persones amb diversitat funcional.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...