Esteu aquí

Gran nit amb Bongo Botrako, La Pegatina i Panko DJ

divendres, 27 setembre, 2013 - 22:00

L’estiu es resisteix a marxar i entra de ple a la Festa Major. I és que la nit de divendres a la carpa de La Capsa] ha estat una de les nits més càlides de tempertura però també per la gent i l’ambient viscut al pàrquing de l’estació. Una gran nit! queda ben enregistrada a la memòria!

Bongo Botrako donava el tret de sortida a les músiques de la Festa Major i ho feien amb l’entrega i el ritme que caracteritza el seu directe. La nombrosa gent que s’ha acostat als concerts s’ha entregat a la proposta des del minut zero… Els bisos ens han deixat els grans hits de la banda com Eh Chipirón! amb la col·laboració de membres de La Pegatina, Revoltosa o la versió rumbera de Volare!

La Pegatina tenen ja un projecte més que consolidat després de deu anys damunt dels escenaris però segueixen donant-ho com si fos el primer dia o potser l’últim.. Ja havien estat al Prat amb La Capsa oberta però avui La Carpa ha viscut una d’aquestes nits màgiques estil La Pegatina. I, a més de repassar el seu darrer treball Eureka i els seus grans hits, ens han convidat a retrobar-nos amb ells amb La Capsa oberta: ¨la propera a La Capsa¨ han dit. Prenem bona nota!

DJ Panko ha sortit amb un ambient caldejat i amb bones energies. La seva sessió de world music fa de qualsevol mescla una barreja possible i ha aconseguit acabar ben amunt amb la primera de les nits a la carpa. Mentre ell segueix punxant i donant-ho tot només podem encoratjar-vos a agafar forces per retrobar-nos demà a La Carpa, tan de bo sigui una nit tan especial com la d’avui!

Compartir

Noticies relacionades

Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

El grup del Tomb pel barri s'embarca en un projecte de ciència ciutadana

El grup fa mesos que treballa en un procés de ciència ciutadana que culmina...

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', ...