Esteu aquí

Gran final del Paraula Talent!

El passat 12 de març el Paraula de Dones va tornar a omplir la sala de música, festa i molta emoció

dimarts, 5 abril, 2022 - 12:15

És dissabte al vespre, la façana de La Capsa vestida per a l’ocasió i la terrassa del Bar plena de gom a gom. De grups d’amics, famílies, persones de totes les edats. A la fi, tantes cares conegudes reunides i expectants! A les 22 h s’obren les portes de la sala, que a poc a poc es va omplint, hi ha sold-out. Al backstage i camerinos, il·lusió, nervis, brindis, riures i molta complicitat. Ha arribat l’hora. S’apaguen els llums, s’obre el teló i, damunt de l’escenari, una banda de músiques ens donen la benvinguda amb la sintonia que ens acompanyarà tota la nit, la sintonia del Paraula Talent. Pèls de punta perquè, ara sí, ha tornat el Paraula de Dones!

La preparació de l’espectacle d’enguany va començar l’octubre de 2021 amb la incertesa del moment, però amb l’esperança de poder tornar allà on vam acomiadar el Paraula del 2020, amb una gran nit d’estrena. Des del novembre i fins dos dies abans de la presentació l’Alicia, la Noe, la Nuri, la Laura, la Paula, la Tami, la Mónica, la Mari Carmen, la Lidia, l’Eva, la Carla, la Rocío i l’Ana van fer de La Capsa casa seva, omplint els bucs d’hores i hores d’assaig amb l’acompanyament de l’Alba Careta a la direcció musical, la Cristina Celada a la direcció artística i la Vanesa Martínez a la producció i escenografia.

Aquesta edició del Paraula de Dones ha estat una de les més especials pel retrobament que ha suposat i és per això que des de La Capsa només podem dir GRÀCIES!

I si voleu reviure el Paraula Talent, ja ho podeu fer tants cops com vulgueu amb aquest vídeo:

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...