Esteu aquí

Gran final del Paraula Talent!

El passat 12 de març el Paraula de Dones va tornar a omplir la sala de música, festa i molta emoció

dimarts, 5 abril, 2022 - 12:15

És dissabte al vespre, la façana de La Capsa vestida per a l’ocasió i la terrassa del Bar plena de gom a gom. De grups d’amics, famílies, persones de totes les edats. A la fi, tantes cares conegudes reunides i expectants! A les 22 h s’obren les portes de la sala, que a poc a poc es va omplint, hi ha sold-out. Al backstage i camerinos, il·lusió, nervis, brindis, riures i molta complicitat. Ha arribat l’hora. S’apaguen els llums, s’obre el teló i, damunt de l’escenari, una banda de músiques ens donen la benvinguda amb la sintonia que ens acompanyarà tota la nit, la sintonia del Paraula Talent. Pèls de punta perquè, ara sí, ha tornat el Paraula de Dones!

La preparació de l’espectacle d’enguany va començar l’octubre de 2021 amb la incertesa del moment, però amb l’esperança de poder tornar allà on vam acomiadar el Paraula del 2020, amb una gran nit d’estrena. Des del novembre i fins dos dies abans de la presentació l’Alicia, la Noe, la Nuri, la Laura, la Paula, la Tami, la Mónica, la Mari Carmen, la Lidia, l’Eva, la Carla, la Rocío i l’Ana van fer de La Capsa casa seva, omplint els bucs d’hores i hores d’assaig amb l’acompanyament de l’Alba Careta a la direcció musical, la Cristina Celada a la direcció artística i la Vanesa Martínez a la producció i escenografia.

Aquesta edició del Paraula de Dones ha estat una de les més especials pel retrobament que ha suposat i és per això que des de La Capsa només podem dir GRÀCIES!

I si voleu reviure el Paraula Talent, ja ho podeu fer tants cops com vulgueu amb aquest vídeo:

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 maig, 2024 - 11:45

L'Ajuntament atorga 244.175 euros en 1.191 ajuts per a les activitats d'estiu 2024

Tot el catàleg d’activitats a elprat.cat/estiu

dijous, 23 maig, 2024 - 11:00

La Jornada de teatre Intercentres celebra la seva 3a edició

L’alumnat de 4 escoles es reuneix a l’Artesà per gaudir del teatre

dimecres, 22 maig, 2024 - 15:00

“Dones amb història i present": una mostra del PFI de l'INS Les Salines al Ribera

El passat 14 de maig va inaugurar-se l'exposició "Dones amb història i present". Aquesta mostra, organ...