Esteu aquí

Gran final del Paraula Talent!

El passat 12 de març el Paraula de Dones va tornar a omplir la sala de música, festa i molta emoció

dimarts, 5 abril, 2022 - 12:15

És dissabte al vespre, la façana de La Capsa vestida per a l’ocasió i la terrassa del Bar plena de gom a gom. De grups d’amics, famílies, persones de totes les edats. A la fi, tantes cares conegudes reunides i expectants! A les 22 h s’obren les portes de la sala, que a poc a poc es va omplint, hi ha sold-out. Al backstage i camerinos, il·lusió, nervis, brindis, riures i molta complicitat. Ha arribat l’hora. S’apaguen els llums, s’obre el teló i, damunt de l’escenari, una banda de músiques ens donen la benvinguda amb la sintonia que ens acompanyarà tota la nit, la sintonia del Paraula Talent. Pèls de punta perquè, ara sí, ha tornat el Paraula de Dones!

La preparació de l’espectacle d’enguany va començar l’octubre de 2021 amb la incertesa del moment, però amb l’esperança de poder tornar allà on vam acomiadar el Paraula del 2020, amb una gran nit d’estrena. Des del novembre i fins dos dies abans de la presentació l’Alicia, la Noe, la Nuri, la Laura, la Paula, la Tami, la Mónica, la Mari Carmen, la Lidia, l’Eva, la Carla, la Rocío i l’Ana van fer de La Capsa casa seva, omplint els bucs d’hores i hores d’assaig amb l’acompanyament de l’Alba Careta a la direcció musical, la Cristina Celada a la direcció artística i la Vanesa Martínez a la producció i escenografia.

Aquesta edició del Paraula de Dones ha estat una de les més especials pel retrobament que ha suposat i és per això que des de La Capsa només podem dir GRÀCIES!

I si voleu reviure el Paraula Talent, ja ho podeu fer tants cops com vulgueu amb aquest vídeo:

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions