Esteu aquí

Fotografi_ARTE, una mostra adaptada al Centre Cívic Jardins de la Pau

L'exposició mostra el treball realitzat al taller de fotografia al Centre Ocupacional de la Fundació Rubricatus i es podrà visitar fins al 30 de setembre

dimarts, 1 octubre, 2019 - 12:45

El passat divendres 6 de setembre, el Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir la inauguració de l'exposició Fotografi-ARTE a càrrec de la Fundació Rubricatus, a la qual van assistir més de 80 persones. Aquesta exposició es recull dins el projecte de centre de Fotografia i suport a la creació. 

L'exposició mostra el treball realitzat pels i les alumnes del taller de fotografia al Centre Ocupacional de la Fundació Rubricatus que imparteix en Rubén Álvarez, ex alumne dels tallers de fotografia del Centre Cívic Jardins de la Pau, conjuntament amb la Cristina Martínez i en David Laguna.

L'exposició inclou algunes imatges adaptades a persones amb disfuncions visuals

Aquesta exposició està composta per 78 imatges captades a les diferents sortides d'aprenentatge, realitzades al llarg de 2 anys, sense cap manipulació ni retoc. S’ha intentat adaptar aquesta mostra per garantir-ne l’accés de diferents col·lectius amb capacitats diverses, per això s'han inclòs 13 imatges en relleu, acompanyades d'una audiodescripció i de peus de foto en alfabet Braille, per tal que les puguin gaudir les persones amb discapacitat visual. A més, l’acte inaugural va comptar amb traducció simultània en llengua de signes per apropar l'activitat a persones amb dificultats auditives. L'audiodescripció i la traducció simultània a llengua de signes va ser realitzada per l'Alba Tor.

En aquesta exposició han participat els següents alumnes: Albert Menes, José Fernández, Susana Càceres, Susana Ortega, Karim Moufadal, M. José Fornet, Lidia Díaz, Laura Gil, Jaime Bueno, Francisco Fernández, Jonathan Fernández, Ricardo Marfil i Ainhoa Pozo, la majoria dels quals, han participat també en el procés de disseny i muntatge de la sala. 

Aquesta exposició ha representat una gran oportunitat per mostrar de tot el treball que s'està realitzant amb el col·lectiu, però sobretot del camí que encara queda per recórrer.

Amb Fotografi_ARTE estem davant d'una exposició feta per arribar a tothom, i per a posar en valor les capacitats de les persones.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions