Esteu aquí

Formació adreçada a comerços per estalviar en la factura de la llum

La Casa de l’Energia i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic faran un webinar per ensenyar com contractar l'electricitat i estalviar diners

factura_llum.png

dijous, 11 març, 2021 - 14:00

Conèixer la millor potència que s'ha de contractar i la millor tarifa, i per tant reduir l’import de la factura de la llum, és possible. Amb aquest objectiu, l’equipament municipal de La Casa de l’Energia i el Centre de Promoció Econòmica impartiran un taller on detallaran els passos a seguir per a poder aconseguir aquesta fita i estalviar diners de forma fàcil.

A més a més, s'ensenyarà a optimitzar els hàbits per reduir consums i estalvia encara més. Els beneficis de l’estalvi energètic, de fet, no són només monetaris. Quan s’estalvia energia es redueixen també les emissions de CO2, en definitiva, es lluita contra el canvi climàtic. 

Aquest webinar està adreçada a les persones responsables de comerços i restauració de la ciutat i es realitzarà el dia 23 de març, en horari de 15:00 a 16:00 h, via telemàtica, per facilitar la participació de qui estigui interessat. Per inscriure’s a la formació, cal enviar un correu electrònic a comerc@elprat.cat o trucar al 93.478.68.78  i confirmar l’assistència a una de les sessions.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 18:45

L’Ajuntament del Prat i Depana es reuneixen per abordar els reptes de protecció del Delta del Llobregat

El govern municipal agraeix a l’entitat la seva defensa dels espais naturals...
Platja del Prat

divendres, 14 maig, 2021 - 13:45

La platja naturista canvia d’ubicació

Durant aquesta nova temporada de bany estarà situada a la platja del Remolar...

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i...