Esteu aquí

Fins la propera, Disco Take Away!

dijous, 28 maig, 2020 - 17:30

Durant aquestes últimes setmanes hem pogut tafanejar dins de les col·leccions de música d’algunes de les col·leccionistes de vinils de la ciutat. Hem revisat el post-punk de la mà de Sr. Kabuto, molts himnes de pop nacional amb Nancy Anèmica, la música jamaicana amb Juanska Selector, el soul i el northern soul amb Emma Luque, el death metal amb Jose Metalito i el soul amb Lluís Maza.

Com ja sabeu no han estat sessions de dj típiques, ha estat una cosa més… contemplativa, com anar a casa d’algú i que t’ensenyi alguns dels seu vinils preferits, que t’expliqui d’on va sortir, o perquè se’ls va comprar. Hem volgut donar representació a la gent que compra música i que la conserva i l’escolta en el seu format físic, que ve cuida’t amb disseny, amb les lletres, i moltes vegades amb més sorpreses i informació de la que ens podem imaginar. Tot i ser un format que ara està patint una petita resurrecció, continua sent minoritari i l’experiència d’endinsar-nos dins d’aquestes discoteques ha estat comparable a la de “ficar els morros” en una d’aquelles llibreries d’antiguitats i curiositats del barri del Raval.

Però la música no és (només) el mitjà, i és per això que a partir de juny rependre’m les NoDjSessions adaptant-nos a les noves condicions amb les que hem de conviure, a on la música no està subjecte a cap format.

Com ja sabeu les NoDj’s son sessions a on gent anònima del Prat punxa i amenitza les nits d’estiu a la terrassa de La Capsa, no fa falta saber de bpm, ni de tonalitats, ni tan sol saber de què estem parlant, només tenir una compta a Spotify, o a YouTube, o rebuscar entre els cd’s que tinguis a casa, o a casa els pares, o els teus antics mp3, o vinils, clar si els teniu, i tenir ganes de compartir la música que t’omple.

A partir de juny tindreu més notícies sobre el tema, mentrestant us deixem amb les llistes de les punxades de les DiscoTakeAway dels últims dijous, salut i gràcies!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:30

Quatre experts del sector educatiu i cultural reflexionen sobre l’aposta municipal IntersECCions

Aprofundeixen sobre l’exercici dels drets culturals, la connexió de l’escola...

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h