Esteu aquí

Finalitza la campanya de control de sorolls dels vehicles

La Policia Local del Prat ha dut a terme durant aquest mes de juliol una campanya de mesuraments sonomètrics a diferents punts dels carrers de la nostra ciutat amb objectiu de controlar el nivell de decibels dels tubs d'escapament de motocicletes i ciclomotors.

dijous, 27 juliol, 2006 - 16:11

Les ordenances municipals estableixen el màxim de soroll permès per als ciclomotors en 77 decibels, mentre que per a les motocicletes d'una cilindrada major el límit es troba en 92 decibels. La campanya de control ha consistit en comprovar l'estat dels tubs d'escapament i si aquests porten o no silenciadors. En cas d'incomplir l'ordenança municipal, els agents imposen als conductors una sanció cautelar, de manera que tenen un període de set dies per solucionar el problema de soroll i tornar a passar la inspecció. Les motos que tenen un nivell molt alt s'immobilitzen i es deriven a un centre d'inspecció Tècnica de Vehicles, la ITV.

Aquesta campanya de la policia local té com a objectiu fomentar la convivència cívica entre els conductors de motocicletes i ciclomotors i la resta de la ciutadania.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 21 setembre, 2020 - 08:45

La pl. de l'Església serà més accessible i tindrà més ombra

Les obres, proposades pels pressupostos participatius, han començat aquesta...

divendres, 18 setembre, 2020 - 14:45

Engega un procés participatiu per a un nou Pla Local d’Habitatge

Un cop fetes l’anàlisi i la diagnosi de la situació de l’habitatge al Prat,...

divendres, 18 setembre, 2020 - 13:30

La Generalitat activa l'alerta per inundacions a causa dels ruixats

Del migdia de divendres al de dissabte es poden superar els llindars de 30 mm...