Esteu aquí

Finalitza la campanya de control de sorolls dels vehicles

TEMES: Urbà

La Policia Local del Prat ha dut a terme durant aquest mes de juliol una campanya de mesuraments sonomètrics a diferents punts dels carrers de la nostra ciutat amb objectiu de controlar el nivell de decibels dels tubs d'escapament de motocicletes i ciclomotors.

dijous, 27 juliol, 2006 - 16:11

Les ordenances municipals estableixen el màxim de soroll permès per als ciclomotors en 77 decibels, mentre que per a les motocicletes d'una cilindrada major el límit es troba en 92 decibels. La campanya de control ha consistit en comprovar l'estat dels tubs d'escapament i si aquests porten o no silenciadors. En cas d'incomplir l'ordenança municipal, els agents imposen als conductors una sanció cautelar, de manera que tenen un període de set dies per solucionar el problema de soroll i tornar a passar la inspecció. Les motos que tenen un nivell molt alt s'immobilitzen i es deriven a un centre d'inspecció Tècnica de Vehicles, la ITV.

Aquesta campanya de la policia local té com a objectiu fomentar la convivència cívica entre els conductors de motocicletes i ciclomotors i la resta de la ciutadania.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:45

Afectacions al trànsit dels actes del Carnaval 2020

El Carnaval del Prat 2020 se celebrarà del 20 al 26 de febrer, amb actes que provocaran alteracions en el trànsit de vehicles i en el servei de diverses línie...

dilluns, 17 febrer, 2020 - 12:15

El professorat del Prat es forma per treballar projectes de sostenibilitat i medi ambient

L’objectiu és crear projectes participatius que impliquin a la comunitat...
botoa_app_amb tu un prat millor.png

divendres, 14 febrer, 2020 - 09:15

L'app "Amb tu, un Prat millor" permet resoldre 1.500 incidències l'any 2019

El nombre d'avisos creix gairebé un 50 % respecte de l'any anterior