Esteu aquí

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte presencial amb els i les participants

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

El mes de febrer, un grup de joves vinculats al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, ens van proposar un projecte participatiu que es podia realitzar i dinamitzar de manera virtual des de les xarxes. Així va començar la organització del que ha estat el Ribera Talent, un concurs perquè les i els joves mostressin la seva creativitat, habilitat i talent amb uns vídeos que ens van fer arribar a través de xarxes i mitjans digitals. La dinamització i organització d'aquesta proposta participativa ha estat possible gràcies a la implicació del grup motor de joves en tot el procés de treball al llarg d'aquests tres mesos, amb l'acompanyament i el suport dels equips de dinamització de les Tardes Joves al RiberaJoves.Prat.

El concurs ha consistit en 3 fases: la primera era fer arribar un vídeo, tothom que hi volgués participar. De tots els vídeos presentats, es va fer una selecció de cinc finalistes, escollits pel jurat (format pels joves generadors de la iniciativa), a aquests/es finalistes se'ls va demanar que enviessin un nou vídeo original que mostrés de nou el seu talent, amb una nova proposta. Finalment, i després d'un llarg debat entre el jurat, es va fer la tria dels tres vídeos guanyadors i es va preparar un acte per a tots els i les participants al Ribera, el passat 14 de maig, on es va poder fer l'entrega dels premis i els obsequis per agraïr la participació al Ribera Talent. En total, entre els vídeos individuals, en parella i en grup, han participat 21 joves d'edats compreses entre els 12 i els 24 anys.

L'acte final es va fer de manera presencial al Centre Cívic, adreçat només als participants del concurs. Va ser una cerimònia dissenyada i conduïda pel grup motor de joves, amb totes les mesures sanitàries establertes pel protocol de la covid. Es van visualitzar tots els vídeos participants, així com els finalistes, abans de desvetllar les persones guanyadores. En tercer lloc es va classificar la Leire Rubio 'La Ruca', amb un talent increïble per ballar flamenc, enduent-se un menú de l'Hamburgueseria CR. En segon lloc, la Zhiying Xia va enlluernar tothom amb la seva coreografia de k-pop, i es va endur dos menús de l'Hamburgueseria CR. I el José Fernández 'Joselete', amb la seva magnífica interpretació de guitarra, va ser el primer classificat, i per tant el guanyador de dues entrades per al cinema Capri i dos menús del Domino's Pizza.

Des del Ribera agraïm moltíssim la participació del jovent de la ciutat, i en especial, la implicació del grup motor format per la Isabel, la Josefina, el Pedro i la Yaiza. Podeu veure tots els vídeos que han participat aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...