Esteu aquí

Finalitza el procés participatiu de remodelació del passeig de Ramón Codina

dijous, 27 maig, 2021 - 13:15

El passat dimarts 25 de maig es va dur a terme l’última fase del procés participatiu de la remodelació del passeig de Ramón Codina. Va ser una sessió en línia on el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament va informar a la ciutadania quins seran els criteris a seguir en la futura remodelació de la plaça.

Criteris que van sorgir de tota la informació recollida en el procés participatiu realitzat els mesos de febrer i març per transformar el passeig, a través de propostes recollides per l’Oficina Municipal d’informació de Sant Cosme, per l’Associació de veïns i veïnes de Sant Cosme i Sant Damià, per l’escola Jaume Balmes i per les Cases d’en Puig. En total han participat 292 persones i s’han recollit 338 propostes.

Les demandes dels veïns i veïnes que es veuran reflectides en el nou passeig són les següents (ordenades per temàtica, distingides en subtemes i segons el grau d’acord):

  • Medi ambient: millora del paviment; millora del verd urbà; instal·lació d’una font i la millora de la il·luminació i la neteja.
  • Usos: més àrees de joc a l’espai públic; creació d’un espai per millorar la convivència; creació d’un espai per gossos; adequació d’una zona descans i d’esbarjo.
  • Mobilitat: adequació d’un espai més accessible per a tota la comunitat veïnal i una zona d’aparcament.

En els propers dies es podrà consultar al web Decicim El Prat la documentació amb la devolució que l’equip d’Urbanisme de l’Ajuntament ha fet de cadascuna de les propostes realitzades per la futura remodelació de la plaça.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat 2022

divendres, 12 agost, 2022 - 13:30

L’aigua de la platja del Prat, excel·lent i a gairebé 30ºC

Continua el bon estat i salubritat del litoral pratenc. Es recomana extremar...
Imatge d'arxiu de la policia local del Prat de Llobregat.

divendres, 12 agost, 2022 - 13:15

El sospitós de provocar els darrers incendis, detingut de nou

Una nova acció de la Policia Local ha provocat que l’home s’entregués als...
Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...