Esteu aquí

Finalitza el procés de participació ciutadana per a la remodelació de la plaça 17 de Setembre

Una plaça tranquil·la, més verda i accessible, són algunes de les demandes recollides durant el procés

divendres, 12 febrer, 2021 - 14:00

El procés de participació ciutadana per a la remodelació de la pl. 17 de Setembre ha tancat amb la recollida de 42 propostes a la plataforma Decidim El Prat i la participació de diferents persones usuràries i/o veïnat de la plaça a cadascun dels dos tallers de reflexió d’usos i entorn de la plaça, així com la presència del personal tècnic d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Una plaça tranquil·la, amable, accessible, més verda i amb un alt grau de pacificació que prioritzi els vianants per davant dels vehicles han estat les propostes més valorades i consensuades. L’enquesta d’usos seguirà oberta fins el 14 de febrer.

Amb tota la informació recollida s’elaborarà un informe que orientarà l’equip d’Urbanisme en la remodelació de la plaça. Durant la primavera es durà a terme un  retorn a tots a totes les persones que han participat del procés així com una publicació del calendari previst per a la remodelació.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600.

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...
Ronda Sud

dilluns, 17 maig, 2021 - 10:45

Les obres de la Ronda Sud, completades

Aquestes actuacions han consistit majoritàriament en urbanitzar el tram entre...