Esteu aquí

Finalitza el procés de participació ciutadana per a la remodelació de la plaça 17 de Setembre

Una plaça tranquil·la, més verda i accessible, són algunes de les demandes recollides durant el procés

divendres, 12 febrer, 2021 - 14:00

El procés de participació ciutadana per a la remodelació de la pl. 17 de Setembre ha tancat amb la recollida de 42 propostes a la plataforma Decidim El Prat i la participació de diferents persones usuràries i/o veïnat de la plaça a cadascun dels dos tallers de reflexió d’usos i entorn de la plaça, així com la presència del personal tècnic d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Una plaça tranquil·la, amable, accessible, més verda i amb un alt grau de pacificació que prioritzi els vianants per davant dels vehicles han estat les propostes més valorades i consensuades. L’enquesta d’usos seguirà oberta fins el 14 de febrer.

Amb tota la informació recollida s’elaborarà un informe que orientarà l’equip d’Urbanisme en la remodelació de la plaça. Durant la primavera es durà a terme un  retorn a tots a totes les persones que han participat del procés així com una publicació del calendari previst per a la remodelació.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600.

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...
Policia patinets

dijous, 19 maig, 2022 - 15:45

La Policia Local fa una campanya informativa sobre patinets

Els agents informen que no es permet la circulació de vehicles de mobilitat...

dijous, 19 maig, 2022 - 15:30

L’Estat es compromet a incloure el delta del Llobregat entre els punts d’acció prioritària front a la regressió del litoral

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, s’ha reunit telemàticament aquest dijous,...