Esteu aquí

Per festes veniu a menjar amb nosaltres a el bar de la Capsa]

dijous, 26 novembre, 2015 - 10:30

Per festes us tenim preparat un menú per grups que recull el millor de la nostra carta i algunes novetats a la brasa amb el forn Josper. Us esperen uns primers per compartir amb l’estrella de la temporada: pop a la brasa amb patates al caliu! El Jimmy fa dies que el porta amunt i avall de la cuina i ja ens arriben notícies que és una cosa increïble!

També formen part d’aquest menú les nostres ja clàssiques croquetes cassolanes de carn d’olla i aletes de pollastre al millor estil Brooklyn. I per als més amants dels vegetals i els llegums un trio de dips amb hummus, crema de formatge i babaganuix.

Per la segona part de la nit, cada persona podrà triar, o almenys ho intentarà perquè us avancem que us ho hem posat difícil!,  uns plats amb preparacions lentes i amb gustos molt aromàtics per mantenir l’escalfor a l’ànima. Us proposem xai amb salsa de menta i mostassa de dijon, peix al papillote i aromes cítrics, picanya de vedella a la planxa o a la brasa, pit de pollastre al carbó i pels amants de les verduretes, un timbal amb verdures de temporada i medalló de formatge de cabra.

Tot això més un postre, aigua, cafès, refrescs, 1 litre de cervesa o una ampolla de vi per dues persones.

És un menú que hem fet amb molta cura i amb l’única idea que us trobeu com a casa! Amb el gust i carinyo del menjar de la iaia!

Si voleu reservar podeu contactar amb nosaltres al telèfon 933 70 53 73

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 4 juliol, 2025 - 10:30

Del 1850 al 2025: La Capsa i la història musical del Prat, ara en exposició

Un viatge sonor per la identitat i l'evolució musical de la ciutat

dijous, 3 juliol, 2025 - 10:15

Obertes les inscripcions per a la 23a Mostra d’Entitats

Inscripcions del 16 de juny a l’1 de setembre de 2025

dijous, 3 juliol, 2025 - 09:45

Nova edició dels concerts al porxo de L'Escola d'Arts en Viu

Un any més l'espai de porxada de Torre Balcells ha acollit aquests concerts d...