Esteu aquí

Festa Major, emocions i fotos al 16è Clic Prat

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull l'exposició del 16è concurs fotogràfic de Festa Major Clic Prat.

Exposició: Clic Prat 2018

Accés a l'exposició, que ocupa diversos espais del Centre Cívic. Fotografia: @kasela

dimecres, 31 octubre, 2018 - 13:30

Un any més hem omplert el centre cívic amb les imatges participants al concurs fotogràfic de Festa Major, el Clic Prat. Són fotografies rebudes al nostre web i pujades a l'Instagram amb el hashtag #clicprat. En aquesta 16a edició hem volgut fer una exposició pensada a partir de les paraules que per nosaltres i, esperem que també per vosaltres, millor representen l'esperit de la nostra Festa Major.


Allà hi trobareu el nostre mapa, el nostre lloc al món, el lloc que ens estimem, on heu fet les vostres imatges i on heu gaudit d'uns dies d'inici de tardor plens d'activitats i gaudi. Les emocions que heu viscut a la Festa Major són part d’aquest esperit que volem transmetre, per això, si us ve de gust, podreu deixar-les reflectides a la plataforma interactiva que trobareu dins l’exposició.


També hi trobareu gairebé la totalitat de les imatges participants, tant de la categoria de càmera rèflex com de la d’Instagram. I, com que aquest concurs i aquesta exposició no haurien estat possibles sense les persones que heu participat i els premiats, trobareu un castell construït amb tots els vostres noms i pseudònims.


Tot plegat ho podreu veure a través d’un recorregut marcat amb línies de colors que condueixen a diverses parts de l’exposició. Podreu gaudir de les vostres imatges exposades fins el proper 17 de novembre. Veniu i seguiu les línies!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...