Esteu aquí

Èxit dels tallers de "coaching" d'El Lloro: ja no en queden places

El Lloro, Serveis de Joventut, continua les seves formacions de tardor sobre "coaching" dins el cicle Tardor Jove'10.

dijous, 21 octubre, 2010 - 10:00

El "coaching" és una tècnica que dóna eines per aconseguir els nostres objectius, a nivell professional i també personal. "Coach" ve de l'anglès, entrenador, i es tracta d'entrenar-nos tal i com ho fan els esportistes, però en la vida laboral o personal.

El Lloro organitza sessions de "coaching". En la primera sessió es va parlar dels principis bàsics d'aquesta tècnica, en un taller teòric i pràctic a través de dinàmiques de grup i jocs per posar a prova els conceptes apresos.

La primera sessió va ser un èxit i, tot i que encara queden dues per a aquest mes ("Claus per a la motivació personal i grupal" i "Líder de futur; com dirigir equips d'èxit"), les inscripcions ja estan complertes.

En vista de l'èxit d'aquesta convocatòria, El Lloro vol fomentar la participació dels i les joves per que proposin els cursos i tallers que els poden interessar de cara a la nova programació per l'any vinent.

Curs de tècniques d'estudi
El Lloro proposa també tres tallers en l'àmbit de la formació: "Taller: El NEPTU, l’eina de navegació d’estudis i professions" aquest divendres; "EL GR (Gran Recorregut): l’eina d’autoaplicació per a l’orientació acadèmica i professional", el 29 de novembre; i un altre en "Tècniques d'estudi" els propers dissabtes del 6 al 27 de novembre entre les 10.30 i les 13.30 h. Aquest darrer taller, a diferència de la resta, que son gratuïts, té un cost de 35€ i es lliurarà un certificat.

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...