Esteu aquí

Èxit del concurs fotogràfic "Estiu insòlit", amb 43 treballs presentats

Es pot veure l'exposició al Cèntric fins al 31 d'octubre

dijous, 18 octubre, 2012 - 13:00

El concurs de fotografia "Estiu Insòlit", que organitza El Lloro, Serveis de Joventut , ha estat de nou tot un èxit, amb 43 treballs presentats per més d'una vintena de joves. D'aquesta manera, el concurs es consolida any rere any, i això també es demostra amb la qualitat de les obres presentades.

Enguany, els premis de fotografia els han guanyat Esther Casas (premi a la Millor Fotografia amb l'obra "Noia de l'ètnia Hmong") i Marc Garcia (que ha guanyat el premi T'ho Has Currat de votació popular a través de Facebook amb l'obra "Se atormenta una vecina"). Tots dos premiats rebran una aportació econòmica i la possibilitat d'inscriure's a un curs de l'oferta formativa de la ciutat de franc.

Com a novetat, aquest any es fa una exposició al hall de la biblioteca Antonio Martín al Cèntric, on cada participant hi exposa una de les seves fotografies. La mostra es pot visitar fins el 31 d'octubre.

També podeu veure les fotografies participants al Flickr.
 

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 16:00

Tornem a fer vida a la Palmira

Ens retrobem amb entitats, veins i veïnes durant el mes de juliol

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...