Èxit de participació a l'Aquatló i Triatló Ciutat del Prat

TEMES: Esports

Disputats aquest cap de setmana a la platja del Prat, organitzats pel Club Natació Prat, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

dimarts, 12 setembre, 2006 - 10:57

A l'Aquatló, celebrat dissabte, hi van participar més d'un centenar d'atletes de totes les categories. El guanyador absolut va ser el Francesc Godoy, del C.N. Barcelona, amb un temps de 33'42''. La primera classificada en categoria femenina va ser Laura Díaz, del Reus-Ploms, amb 40'26''.

Per equips, el CN Prat va ser primer, per davant del CN Badalona. En noies, el CN Prat va fer segon.

Diumenge es va celebrar el XI Triatló, X Memorial J. M. Felipe. Amb més de 200 participants, aquest triatló era, a més, Campionat Nacional de Catalunya per Categories, a part de ser una de les proves del Circuit Català, puntuable per a la lliga catalana de triatló.

Carles Gil, del TriatAndalus, va superar a tots els seus rivals amb un registre de 1 hora 4 minuts. Per equips, el CN Prat va ser quart. En categoria femenina va guanyar Núria Miró, del Reus Ploms. El CN Prat va ser segon per equips.

Al Campionat de Catalunya per Categories, Joel Espina i la Sheila Royo, del CN Prat, van ser campions en categoria cadet, Ruben Sanz sots-campió júnior, i Clàudia Pallàs i Adriana Farré, terceres en categoria júnior i sub23.